Namaste!

Va invit in spatiul sacru al Esentei noastre Divine



Intalnirea cu un copil de cristal.Partea I

0 comentarii

Aceste fiinte, unii sunt copii, altii au ajuns la varsta maturitatii, sunt printre noi, si vin in permanenta printre noi, pentru a ne trezi, pentru a ne calauzi, pentru a ne reaminti ca suntem expresii ale Divinitatii, pentru a ne reaminti ca suntem vegheati, indrumati, si mai ales foarte iubiti.


-Am inteles ca discuti mult despre moarte si lumea de dincolo.Iti este teama de moarte?

La moarte eu ii spun trecerea, iar lumea pentru mine nu exista aici si dincolo, exista lumi in lumi.Nu imi este frica de trecere, pentruca stiu ca de fiecare data cand ajung in lumea Sufletelor, ma pregatesc si invat pentru a reveni aici.De fiecare data imbrac haina unui corp de copil si am posibilitatea sa imi aleg tara, parintii, timpul si forma corpului meu.Este un proces foarte interesant care se face pana in cele mai mici  detalii.

-Parintilor tai le este teama de moarte?Cum reactioneaza la aceste subiecte pe care le ridici tu?
Le-am explicat ca cel mai dificil proces nu este moartea, ci este nasterea pentruca atunci cand ne nastem uitam cine suntem si de unde venim, pe cand atunci cand murim vedem imediat lumea sufletelor constienti fiind de frumusetea de acolo.Singura mea grija pentru parinti este ca ei sa nu treaca dincolo fara a intelege sarcina, lucrul pe care il au de facut, pentru care au venit in aceasta viata.

-Acestei sarcini ii putem spune misiune de viata.O poti detalia?
Fiecare suflet vine in aceasta calatorie cu un scop, tu de exemplu cand iti propui sa calatoresti cu trenul, iti propui  de fapt sa ajungi undeva, apoi alegi mijlocul de transport care duce la acea destinatie, ora si iti pregatesti bagajele.Asa se intampla si la calatoria in aceasta lume, fiecare are propriul sau scop, acest scop depinde foarte mult de ceea ce face persoana respectiva in viata.


-Exista misiuni esuate?

Venirea in aceasta lume este un prim scop, exista misiuni parcurse in conformitate cu scopul initial intr-un grad mai mare sau mai mic, dar absolut orice se construieste aici  devine misiune.Misiunea se construieste pe parcursul vietii, constructia poate sa semene mai mult sau mai putin cu planul initial propus, dar tot misiune se numeste.

-O sa revenim la acest subiect, am inteles ca citesti foarte mult geografie, astronomie, te intereseaza aspectele legate de structura scoartei terestre.Acest ultim subiect nu il inteleg.

Stii ca pamantul este viu, toate straturile constituente au propria lor viata, in momentul in care aflu constient de existenta lor, ma pot conecta la ele si comunica cu ele.De la fiecare dintre ele aflu informatii legate de istoria planetei, si apoi le compar cu informatiile citite in carti.Pentru unele nu exista inregistrari, alteori cartile nu readu acelasi lucru pe care pamantul mi-l povesteste.La fel si in cazul planetelor, galaxiilor, afland despre ele, pot afla informatii despre istoria lor.

-Copii ca tine sunt denumiti copii de cristal, stiu ca mai exista si cei indigo-energia lor are culoarea indigo, copii stelari, copii curcubeu.Cum ai defini aceste categorii?

Oamenii tind sa puna etichete, sa ne incadreze in categorii, si apoi fac legaturile”daca este in categoria copil de cristal, trebuie sa faca asta si asta si asta”.Cred ca mult mai usor ar fi daca ne-ar lua asa cum suntem.
Fiintele de cristal sa stii ca nu sunt doar copii sunt si adulti.Sunt fiintele care poarta energia puritatii, inocentei, bucuriei, asa simt eu.Prin aceasta ei comunica permanent cu entitati foarte luminoase, cum ar fi ingerii de exemplu, primesc sfaturi de la acestia cum sa curate, cum sa purifice energia locurilor unde traiesc, a oamenilor pe care ii intalnesc, cum sa le reaminteasca oamenilor sa comunice cu fiintele angelice.

-Copii indigo?
Sunt cei care aduc dreptatea, care demasca minciuna, falsitatea, ei sunt mai puternici, mai taiosi, deschid drumuri, demoleaza trecutul.Cu ajutorul lor noi tesem energia puritatii.Gandeste-te la 2 gradinari:primul vine si sapa gradina, curata buruienile, al doilea vine si planteaza cu delicatete florile.
Cand traiesti langa un indigo, sau vii in contact cu el, in timp nu mai poti sa te ascunzi sau sa deformezi faptele, pentruca el prin puterea lui te forteaza sa spunem sa fii corect, sa spui adevarul, sa fi demn si sa repari nedreptatile, sa iei atitudine.Cand traiesti laga un cristal este bine sa fii cat mai pur, mai inocent si in ceea ce gandesti si in ceea ce vorbesti si in ceea ce faci.Numai pe altruism si pe inocenta se poate comunica si lucra cu noi.Bineinteles ca si la cristale trebuie sa afirmi adevarul.
Mai exista un aspect: noi toti suntem la fel, indiferent daca suntem incadrati la categoria cristal, indigo, etc.Suntem aici pentru a ajuta, orice copil de cristal poate deveni indigo daca conditiile externe o cer, orice copil indigo se poate transforma in cristal, adica nu sunt niste caracteristici etern stabilite si ferm delimitate.

-Cum se explica aceasta, am observat ca si in diagnostice se scrie AdHd cu elemente autiste sau autism cu elemente de ADHD, exista foarte des o combinatie.
Este simplu:noi toti comunicam intre noi, venim din aceiasi sursa, putem oricand prin dorinta noastra sa imprumutam ce caracteristici ne sunt necesare.

-Sa inteleg ca stiti cum sa accesati sursa aceasta universala de energie despre care vorbesti, si sa luati de acolo ce aveti nevoie.
Exact

-Copii stelari, curcubeu?
Multi dintre ei sunt la primele serii de calatorii pe pamant, cei care deschid drumurile au mai fost aici, au nevoie de experienta pentru a face aceasta lucrare.Cei stelari vin sa invete unii dintre ei cum decurge viata intr-un loc complet diferit de casa lor.Aduc cu ei si multa cunoastere de acolo.Cei curcubeu sunt tot cristale, sa spunem ca aduc prin ei simultan mai multe tipuri de energii, stiu sa lucreze cu mai multe tipuri de energii in paralel, de exemplu poate comunica simultan cu un inger, cu un unicorn,cu o zana a plantelor .
Toti copii pe care i-ai enumerat iubesc mult animalele, comunica foarte usor cu ele, iubesc plantele si in general natura.Ei cauta locuri linistite, departe de agitatia oamenilor.Stii ca animalele comunica cu celelalte lumi, noi oamenii uitam.


-Cum explici fenomenul copiilor cu autism si ADHD?
Etichete fixate din necunoasterea adultilor, adultii au uitat ce inseamna sensibilitatea, inocenta si s-au fixat mult pe etichete reci si implacabile.

-Ambele categorii comunica mai dificil cu mediul extern.
Da pentruca suntem foarte sensibili, pentru noi aici este uneori o atmosfera rece, taioasa, si simtim asta foarte bine.Unii dintre noi se inchid complet, altii reactioneaza prin agitatie.Noi simtim agitatia celor din jur, nelinistea, durerea, chiar daca ei incearca sa ne spuna ca totul este bine si sa ne zambeasca, pentruca noi simtim prin suflet si citim exact ce spune sufletul lor.De asta exista si confuzia noastra si agitatia, pentruca in paralel vedem doua lucruri opuse:ce se intampla cu adevarat si ceea ce ei mascheaza.

-Cum explici ca sunt copii cu sindrom autist care se recupereaza si altii care raman asa pe tot parcursul vietii.Ce face diferenta?

In primul rand nu inteleg de la ce se recupereaza acesti copii? Ce inseamna ca se recupereaza?De ce folosesti acest termen?Au pierdut ceva si au nevoie sa il recupereze?

-Nu am raspuns la intrebarea  aceasta.Asa se spune in termeni medicali.
Folosind cuvantul acesta este ca si cum ai decide ca ei sunt bolnavi, i-ai incadrat intr-o categorie.Problema de care vorbeam cu etichetele.

Parintii isi doresc ca si copii lor sa fie dupa chipul si asemanarea lor, sa se incadreze in lume, si asta deoarece ei nu vad si nu inteleg misiunea cu care vine copilul din lumea sufletelor.Sunt suflete care vin ca si invatatori pentru parinti, acestia parcurg lectiile de invatare si copii intra in aceasta lume.

-Ajuta parintii sa isi plateasca datorii din alte vieti?Sa plateasca karma
-asa este denumita, uneori prin suferinta?

Eu nu vad asa. Nu, ii ajuta sa isi reaminteasca ca si ei –parintii vin tot din lumea sufletelor.Suferinta apare atunci cand parintele nu intelege aceasta, nu o impune copilul, ea este consecinta neintelegerii si a uitarii.

Exista copii care indiferent de eforturile parintilor raman cu acele caracteristici de separare de lumea inconjuratoare, pentruca au in misiune sa fie etern surse de puritate si de inocenta pentru aceasta lume.Pentru a isi pastra etern aceasta puritate aleg ca si suflete sa nu se deschida vreodata.Ei sunt Pastratori de Energie, pentru aceasta vin aici.Au o misiune foarte importanta, si ca suflete sunt foarte evoluate, cu multa experienta.Ei aleg ca si Suflete sa fie in aceasta lume in acest tipar tocmai pentruca asa pot cel mai bine conserva energia puritatii si o darui celor din jur. Pentru a ii ajuta pe cei din jur primesc aceasta misiune.
Nu exista un model general, fiecare cand isi programeaza venirea o face cu anumite caracteristici, specifice numai lui.De acea am spus ca este o eroare incadrarea in anumite categorii si etichetarea.Nu inseamna ca parintii nu trebuie sa intreprinda vreo actiune pentru copilul lor, ci doar sa nu o faca din frica, cu tensiune, cu durere, gandindu-se ca acel copil este bolnav.Mult mai bine ar fi sa se gandeasca ca acel copil a venit cu o misiune diferita de a majoritatii, ca prin aceasta ii ajuta pe cei din jur si toate eforturile de a il aduce in aceasta lume sa se faca lin, fara presiune, pentruca uneori tocmai  nerabdarea si neincrederea parintilor blocheaza procesul.Acesti copii sunt foarte sensibili, cum am mai spus, si daca in jurul lor parintii emit in continuu vibratii de frica, de neincredere in Divinitate, de tensiune, copilul prin insasi misiunea sa de a purifica locul si oamenii, absoarbe aceste energii de la parinti pentru a Ii ajuta sa se purifice si se incarca el, isi autoincetineste propriile lui procese de ancorare aici.El vrea la un anumit nivel sa isi ajute intai parintii si se pune el in planul doi.

-Stii cum ii vad pe acesti copii?Prin altruismul lor, prin sprijinul fara conditii pe care il ofera, prin puritatea si iubirea lor?Ca pe niste mici entitati Christice venite pe pamant, necunoscuti de cei din jur.

Nu exista un Christ mai mare sau mai mic, copii acestia sunt ca niste stelute de energie Christica, fiecare steluta cu lumina ei.Si da, intr-adevar ei comunica cu energiile Christice.
Mai exista un aspect, mintea noastra functioneaza cu o viteza mult mai mare decat a celor din jur.Noi stim ce vrea parintele sa spuna inainte ca acesta sa rosteasca cuvintele, din momentul in care a format gandul in mintea lui.Inchipuie-ti cat de dificil este sa auzi simultan gandurile tuturor celor din jur si in plus si zgomotul vocilor, si alte sunete.De acea uneori nu exista timp necesar pentru a raspunde prin cuvinte, in cele mai multe cazuri raspundem mental.Si tot din acest motiv este foarte bine sa fim in medii cat mai linistite, si cei din jur sa nu fie intr-o furtuna de ganduri, sa isi controleze viteza cu care gandesc.Uneori e nevoie de timp ca sa raspundem si nu avem acest timp.

-Exista situatii cand am inteles ca ceilalti copii fie te izoleaza, fie te agreseaza fara motiv.De ce se intampla aceasta?

Izolarea este din cauza ca nu avem aceleasi arii de interes, iar agresiunea este un semn de durere.Acei copii sunt in suferinta, au un conflict cu ei insisi, intre cea ce stiu ei ca sunt ca suflete si ceea ce li se impune din mediu sa devina.

-Tu cum lucrezi cu cei din jur, pentruca simt ca la un anumit nivel lucrezi constient.

Raspunsul meu este o intrebare:cum ma vezi tu pe mine?

-Ca pe un copil special, dotat, deosebit de cei din jur.Simt ca ma purifici in timp ce vorbesti, ma vindeci, simt sacralitate in preajma ta.
Tu ma privesti asa pe mine, ei eu ii privesc asa pe toti oamenii pe care ii intalnesc.Nu am asteptari de la nimeni, doar ma bucur  pentruca i-am intalnit.Tu imi spui mie copil de cristal, eu vad sufletul-cristalul in fiecare om.
Noi nu venim aici ca sa fim admirati, studiati, sa facem profetii despre trecut, prezent si viitor, noi venim ca sa reamintim ca toti pot deveni ca noi daca aleg aceasta.

-De aceea am spus ca sunteti veniti din inima CHRISTULUI pentruca unele din  cuvintele lui Iisus Christos consemnate in scrieri, sunt”tot ceea ce eu pot face si voi puteti si chiar mai mult dect atat.”Ai readus mesajul lui imbracat in cuvintele tale.

-O alta neintelegere a mea: cum pot fi facute profetii despre trecut?Inteleg sa prezici ceva ce va urma.

Trecutul, prezentul si viitorul se vad asa doar de aici, ca Suflete vedem totul ca si cum se petrece acum, ca si cum te uiti la 2 televizoare in acelasi timp, la 2 filme diferite.Filmele se desfasoara, ruleaza in acelasi timp, tu te uiti cand la unul cand la altul, pentruca nu poti altfel.Trecutul, prezentul si viitorul se desfasoara simultan dar nu pe planeta, fizic, ci energetic, ca intentie, ca dorinta, ca vise.O profetie despre trecut ajuta sa se manifeste acea energie, si se dezvolta prin gandurile voastre, prin mintea voastra care aduce aici, ancoreaza acea energie. Un eveniment devine trecut pentru tine atunci cand tu ii pui eticheta de trecut.Daca eu iti povestesc despre niste oameni care traiesc pe pamant si care venereaza o anumita zeitate, automat tu incadrezi la timpul prezent, daca spun”au trait”, mental ii incadrezi la trecut. Ca sa spun mai simplu - trecutul devine real pentru tine atunci cand te gandesti la el ca fiind trecut.

-Sa inteleg ca  poti sa citesti in memoria Universului, numita si Cronica Akasa, daca vrei?

Cronica pentru mine inseamna ceva trecut, care a fost, ceva vechi.Eu vad lucrurile acestea  altfel:vii, in actualitate, citirea inseamna ca eu sunt acolo ca  un fel de observator la aceste evenimente.

-Adultii pun o intrebare sablon, usor banala copiilor, si anume ce vrei tu sa te faci cand vei fi mare?

Nu este o intrebare banala, este o intrebare foarte importanta, problema este ca adultii de multe ori ignora sau rad de raspunsul copiilor. De fapt aceasta intrebare este acelasi lucru cu ceea ce spuneai despre misiunea de viata, este totuna cu a intreba”ce misiune crezi ca ai tu aici?De ce ai ales sa vii?”
Si raspunsul meu este:
In primul rand sa ma bucur de viata aici.
Sa reamintesc oamenilor cum sa vorbeasca cu ingerii pentruca multi dintre ei au uitat, isi doresc si au nevoie sa isi reaminteasca.

Intalnirea cu un copil de cristal.Partea II

0 comentarii

Perceptia lumilor subtile.

-Cum vezi tu lumea de dincolo?
Nu exista dincolo si aici.Mintea noastra pune granite, delimiteaza, face structurari si aranjari care sa respecte un tipar si nu este nimic gresit in aceasta, avem nevoie de aceste tipare ca sa putem intelege.Dar dupa ce intelegem important este sa nu ramanem in acest stadiu, facem pasul urmator, incepem  sa simtim aceste lumi.Ca sa raspund la intrebarea ta, nu exista o singura lume dincolo, exista lumi in lumi.

-Ca niste sfere concentrice, dispuse unele in altele?
Este mai complex de atat, dar intr-o prima etapa poti sa le reprezinti ca fiind sfere in alte sfere care comunica intre ele, poti trece dintr-o sfera in alta.Pe masura ce avansezi sferele devin mai largi, mai pure, mai diafane.Fiecare dintre aceste lumi are propria sa emanatie de lumina si sunet.Fiecare dintre aceaste lumi are propria sa simfonie,ca un imn inaltat Divinitatii.Fiecare dintre aceste lumi venereaza Divinitatea care a creat-o si se manifesta prin ea.

-Care este prima sfera pe care o percepi?
Este sfera in care se duc oamenii dupa ce mor.Ei sunt vii dar nu in aceasta sfera terestra in care traim noi. In prima sfera pe care o percep eu, toti sunt tineri, frumosi si veseli, fiecare isi alege infatisarea pe care doreste sa o exprime.Acolo nu exista fiinte bolnave sau triste.De acolo ei ne vad, si au grija de cei dragi care traiesc inca pe acest pamant.Acolo este bucurie si permanent lumina.

-Cum ai defini manifestarea fiintelor in aceasta sfera?Cum le-ai numi Suflet, Spirit?
Pentru mine este mai putin importanta definitia prin cuvinte, incadrarea intr-o categorie, eu le vad ca pe niste forme luminoase, translucente, pline de bucurie, care creaza prin puterea gandurilor lor.Au forma umana,transparenta, insa nu forma conteaza ci ceea ce fac acolo.Alege tu o definite prin cuvinte.

-O sa le numim Suflete, ca forma de manifestare a Divinitatii.

-Ce culoare are lumina in acest plan sau sfera ?
Este alba stralucitoare, nu seamana cu nimic din ce am vazut pe pamant, este o lumina vie, care te umple de bucurie, care te inalta.Lumina aceasta isi modifica culoarea, are in permanenta irizatii argintii, aurii, violet, nu este uniforma, ea se adapteaza grupurilor de Suflete.Acolo unde sunt Suflete care creaza devine aurie, acolo unde sunt Suflete care venereaza Divinitatea, devine violet aurie, dar peste tot este proaspata, curata, si in plus este o lumina care vorbeste fiecarui Suflet, de acea am spus ca este vie.Lumina are propriul ei cantec, emite in permanenta sunete armonioase, fiecare Suflet are o nota muzicala, lumina care inconjoara un Suflet si lumina care emana dintr-un Suflet canta impreuna, se armonizeaza, sunt ca si niste instrumente dintr-o orchestra.
Lumina aceasta este Divinitatea manifestata in acea sfera.La fel se intampla si pe pamant, doar ca oamenii au uitat sa o vada.

-Ce alte sfere ai mai perceput?
In afara de aceasta despre care am vorbit, mai exista una in care Sufletele pot trece foarte usor, pot face calatorii.Acolo intalnim unicornii, piticii, zanele care au grija de flori, de copaci, de ape.Am fost foarte bucuroasa cand le-am regasit imaginile in povesti.
Toate aceste sfere despre care vorbim sunt legate intre ele prin niste cilindri, tunele de lumina prin care calatorim.

-Cum se face aceasta calatorii prin tunelele energetice pe care le-ai vazut?
Prin dorinta de a calatori in primul rand.Poti calatori pe orizontala sa spunem foarte usor.Pe verticala, asa cum am spus lumile sunt din ce in ce mai pure, mai diafane.Trebuie ca invelisul tau energetic, lumina ta pe care o emani sa se armonizeze cu lumina tunelului ca sa poti ajunge in acele sfere.Tunelurile acestea de lumina au vibratia sferelor(lumilor) la care conecteaza, nu poti intra intr-un astfel de tunel daca nu te armonizezi cu vibratia lui.Fiecare stie care sunt tunelurile prin care poate calatori, si care sunt tunelurile unde inca nu are acces, unde trebuie sa se pregateasca.

-Cum are loc pregatirea aceasta?
Prin invatare, prin intrupare, prin lucrul impreuna cu alte Suflete atat in aceste lumi cat si pe pamant.

In acest punct i-am aratat modelul grafic al Florii vietii, mi s-a parut cel mai apropiat de reprezentarea ei.
Seamana cu acest model, doar ca nu exista doar o singura floare a vietii, ci flori in flori care se multiplica la infinit, fiecare floare a vietii, este parte dintr-una mai mare.

-Ce poti sa imi spui despre Ingeri? Cum i-ai vazut tu?
Vin tot timpul, ei pot calatori peste tot, ajung si in sfera pamantului.Sunt frumosi, diafani.Apar fiecaruia asa cum si-I imagineaza.Eu ii vad mereu ca niste fantani arteziene de lumina in care predomina culoarea argintie.Culorile lor sunt vii, stralucitoare.Cand vin langa tine, simti cum acele culori curg prin tine, te simti mai usor, lipsit de griji, simti o mare iubire, protectie.

-Cum ii vezi tu pe Arhangheli?
Eu nu ii vad ca avand forma umana asa cum sunt pictati in icoane.Arhanghelii ii vad ca pe niste sfere uriase, care stralucesc ca soarele.Atunci cand apar ei, se aude o muzica foarte puternica si blanda in acelasi timp.
Toate Sufletele le simt prezenta atunci cand vin, toti ne oprim din ceea ce facem si ii contemplam cu veneratie.Prezenta lor improspateaza, aduce un val imens de iubire, lumina din noi si din jurul nostru incepe sa straluceasca mai puternic.Atunci cand vin ei, toti ingerii se contopesc cu lumina  lor, ca si cum sunt absorbiti in aceasta lumina, se unesc cu ea, in acele momente se inalta un imn de slava si apoi cand sfera de lumina care este Arhanghelul se inalta, are loc ca o explozie, ca o emanatie de lumina, ingerii renasc in forma lor dar mai puternici si mai luminosi.

-As vrea sa te intreb despre contactul tau cu Energia Christica, stiu ca toti copii de cristal au o legatura foarte puternica cu aceasta energie.Care este experienta ta?

Toti oamenii, nu numai copii de cristal au o legatura foarte puternica cu Energia Christica, doar ca unii dintre noi au uitat complet de aceasta legatura, alti isi amintesc din cand in cand, altii o pastreaza vie.Toti suntem vegheati cu aceeiasi iubire si aceiasi grija.Diferentele dintre noi in ceea ce priveste legatura cu Energia Christica, provin din noi, depinde de noi cat de puternica pastram aceasta legatura, pot doar sa spun ca Energia Christica vine cu aceeiasi forta la toti, nu face diferente, depinde doar de noi cat de mult ne deschidem pentru a o primi.
 -Cum il vezi tu pe Iisus Christos?
Imagineaza-ti ca pe cer apare imaginea lui, maiestoasa, inaltatoare, uriasa.Mereu apare zambind, plin de blandete.Din orice punct ai fi,in orice pozitie a sta, il vezi.
Fiecare dintre noi il vede asa cum il reprezinta in mintea lui, fiecaruia apare altfel, dar absolut toti il vedem, pentruca il vedem cu inima. Cand el apare, simtim ca renastem in iubire.Cand apare, prin inima lui se deschide un portal de lumina, o poarta catre o lumina foarte intensa, atunci anumite Suflete dintre noi trec prin aceasta poarta catre acea lumina.Noi stim ca ei nu se despart de noi, ci vegheaza asupra noastra din alte sfere, asa cum si noi facem asupra celor de pe pamant.

-Stii ca in Biblie se spune”eu sunt calea, adevarul si viata”.
Si asa si este, Sufletele care trec prin poarta inimii lui, se contopesc cu el, devin una cu el.

-Se mai intorc aceste Suflete dupa ce au trecut prin acest portal Christic?
Nu, ele devin una cu el, se duc in alte sfere de invatare, dar in permanenta prin aceasta poarta intra alte si alte Suflete. Vin ca si Ghizi ai nostri, de cate ori are loc aceasta emanatie de lumina din Inima lui, stim ca vin printre noi Invatatori care  ne vor calauzi, ne vor indruma.

-As vrea sa imi redai perceptia ta asupra Fecioarei Maria.
De fiecare data inainte ca Iisus sau Fecioara Maria sa vina, intai apar Arhanghelii, tot cerul se umple cu lumina lor,peste tot rasuna simfonia lor.
La fel ca si la venirea lui Iisus, si la Fecioara Maria,tot universul, toata lumea noastra se umple cu lumina ei, toti o vad, culorile pe care le emana sunt pastelate, sunt blande, sunt tonuri de lavanda, de argintiu, de roz. Fiecare dintre noi primim energia Ei, mesajul Ei, comunica cu fiecare dintre noi. Din inima Ei in inima noastra se revarsa ca dintr-o fantana rauri de lumina.Si Ingerii si Arhanghelii si Sufletele, toti primim revarsarea aceasta de lumina. Imagineaza-ti ca prin aceasta revarsare de lumina fiecare suflet devine una cu ea, se contopeste cu ea, ca si cum ar fi imersat intr-un ocean de iubire, de afectiune materna, de protectie.In acele momente simtim ca devenim una cu Universul, ca suntem toti copii aceleiasi Mame.In acele momente fiecare Suflet ii transmite rugaciunile sale, gandurile sale, preocuparile sale pentru cei aflati in planul terestru.Fiecare primeste mesajul sau particular, calauzirea de care are nevoie.

-Aparitiile Lor au legatura cu sarbatorile noastre religioase?
Da si nu. Da, pentruca la fiecare sarbatoare, rugaciunile celor de pe pamant deschid drumul catre ei.Rugaciunile de pe pamant se vad ca niste petale albe de trandafiri care se astern sub picioarele Ei si a Fiului Ei. Vin uneori si fara a fi o sarbatoare religioasa. La sarbatorile religioase oamenii prin drumurile de lumina ale rugaciunilor lor ii pot percepe mai usor.As vrea sa intelegi ca Fecioara Maria si Iisus Christos, nu sunt separati de planul sufletelor, ei sunt permanent cu noi, in acele momente ale aparitiilor lor, isi fac simtita prezenta cu o mai mare intensitate, dar fiecare Suflet stie in esenta sa ca nu exista separare.
In prezenta lor apar intotdeauna Suflete foarte apropiate de Lumina lor, ca niste microsfere de energie care graviteaza in jurul lor.Aceste Suflete sunt ca niste fantani arteziene care emana energia lor printre noi, o ancoreaza, o sustin si o revarsa apoi din sfera Sufletelor in sfera terestra.


-Despre ce alt element, energie din planul Sufletelor vrei sa imi vorbesti?
In planul Sufletelor sunt niste structuri imense de energie, ca niste cilindri giganti ancorati acolo, care emana energie in culori stralucitoare, vii. Sunt inconjurati de temple, de locuri unde mergem spre a invata, spre a contempla, spre a medita la contopirea noastra cu Divinitatea. Din acesti cilindri se revarsa energie catre temple. Fiecare cilindru are culoarea sa predominate in tubul central si un curcubeu diafan in tubul periferic.Fiecare are muzica sa celesta.

-Sunt paziti, protejati acesti cilindri de lumina?
Poate, nu stiu.Nu poti sa te apropii de ei cu forta, doar dorinta pura de a te contopi cu lumina lor, de a o absorbi, de a te impartasi din ea iti permite sa patrunzi in apropierea lor.Altfel nu ai putea inainta un pas. In jurul fiecarui cilindru de lumina exista temple in care slujesc Suflete care poarta in energia lor culorile, vibratiile din acel cilindru, care te invata, te sfatuiesc sa utilizezi energia acelor fascicole luminoase.

-Le putem denumi oare cele 7 Raze ale Creatiei?
Da si nu.
Da pentru ca sunt alcatuite din raze de lumina, dar fiecare este o contopire a mai multor raze.Nu, pentruca sunt mult mai multe de 7.Eu am putut numara 24, fiecare Suflet in functie de evolutia lui afla de existenta unui numar din ce in ce mai mare de astfel de cilindri luminosi.Fiecare percepe un anumit numar in functie de nivelul sau de evolutie, si pe masura ce lucreaza cu energia lor, descopera alte si alte temple si Raze de lumina.

-Apar ca si flacari(flacara violet, albastra, etc)?
Ele sunt lumina pura, atunci cand te apropii de ele si comunici cu ele se modeleaza in functie de necesitatile fiecaruia.Unuia ii pot apare ca flacara, altuia ca raza, altuia ca stea. Energia din acesti cilindri, care se revarsa in temple, este vie,comunica cu tine, atotcunoscatoare.

-Ce denumire le-ai acorda, in afara de Raze ale Creatiei?
Sunt ca niste revarsari pure de lumina stralucitoare, le-as spune emanatiile, pulsatiile Inimii lui Dumnezeu.

-In sfera terestra apare conceptul de confruntare intre lumina si intuneric, lupta intre bine si rau.Cum vezi aceasta din perspectiva ta ?

Lupta pentru mine inseamna separare, 2 tabere opuse.Eu vad ca si contopire a intunericului cu lumina, astfel incat intunericul sa fie sprijinit, calauzit, ajutat, indrumat, dar nu este o lupta, este o actiune plina de compasiune, venita din dorinta de a ajuta, o actiune insuflata de iubire.Si in plus eu nu vad in tonurile acestea tari:intuneric si lumina, eu vad suflete cu grade de luminozitate diferite, care merg impreuna pe aceeiasi carare de lumina, sprijinindu-se unele pe altele.
Exista aceiasi carare pe care am venit toti si pe care ne intoarcem toti in Inima Divinitatii, fiecare dintre noi merge in ritmul sau, si primeste sprijinul de care are nevoie.Problema este la cum gandesc oamenii, aici este lupta, intre dorinta lor de a fi mai buni, mai fericiti, de a se ajuta unii pe alti, si la felul in care gandesc, pentruca mintea lor pune bariere, separa, divizeaza.



-In final ce sfat ai da tu oamenilor, ce indemn?
Cum ar fi sa incercati in tot ceea ce percepeti in jurul vostru, sa vedeti  asemanarile, sa vedeti elementele care va apropie de cei din jur,care va unesc, nu cele care va despart, sa vedeti acest Intreg intai in sfera terestra, pentru ca aceasta este calea Iubirii, a Unitatii, prin care puteti sa interactionati cu celelalte sfere.

Japonia.Intre cer si pamant.Partea I

0 comentarii

La momentul actual in urma unor evenimente de proportii la nivel planetar,majoritatea comunicarilor, a “cererilor” care ne vin din planul terestru, se axeaza pe doua teme:
-intelegerea cauzei energetice,de ce s-a intamplat acel eveniment, care este mesajul energetic, ce a gandit Gaia cand a initiat acea miscare,intelegerea dintr-o perspectiva mult mai larga, deci analiza cauzei, care reprezinta un eveniment trecut
-a doua intrebare majora este ce va urma dupa aceasta actiune, care sunt efectele, ceea ce inseamna descifrarea viitorului.Deci axa cauza – efect, respectiv trecut-viitor.

Si aici avem doua precizari :
-aceste intrebari in general se refera la aspectul global, sunt destul de putine persoane care ne intreaba “ce va urma in viata mea”.Un lucru insa este cert:ceea ce se va produce in plan colectiv nu este obligatoriu sa fie identic cu evolutia evenimentelor din plan individual.
-este diferit ceea ce urmeaza producerii unui eveniment major, aceste intrebari ce tin de trecut si viitor, de ceea ce experimenteaza cei direct implicati in eveniment. Ati observat ca o persoana care ia parte la un eveniment terestru are toata energia concentrata pe prezent? Toate emotiile, gandurile, actiunile, toate, sunt aliniate pe prezent.In acele momente trecutul si viitorul nu exista.
Uneori evenimentele majore din planul terestru si nu ne referim doar la cele naturale, ci si evenimente sociale, politice, au rolul de a aduce constiinta globala pe axa prezentului.O parte din energiile mentale si emotionale acum in planul terestru baleiaza de la trecut la viitor stabilizandu-se foarte putin pe prezent si apar transformari care va obliga sa ganditi, sa simtiti si sa actionati in prezent, ca un fel de corectie sau realiniere temporala(vom detalia deoarece aceasta realiniere s-a si efectuat).

Ceea ce dorim sa transmitem in acest mesaj se refera la aspectul de lucru pe prezent, si anume lucrul colectiv si lucrul individual.

Lucrul colectiv
Dupa manifestarea unui eveniment terestru prima reactie si tip de organizare a lucratorilor in lumina este sa trimita lumina, energie, catre zonele afectate, deci sa transmute efectele.
Este foarte importanta energia mentala si emotionala care sta in spatele emisiei.Daca este o energie bazata pe frica, pe o judecata duala ”vreau sa ajut pentruca acolo s-a intamplat ceva dureros”, se accentueaza polaritatea, dualitatea.Daca emisia este bazata pe unicul gand si emotie “fie ca Voia Divina, fie ca Planul Divin sa se infaptuiasca pe planeta”, acest tip de emisie in care este transcensa conditia umana supusa durerii si suferintei, contribuie la procedurile de echilibrare pe care echipele Angelice, Maestrii, Elementalii, le desfasoara in acele zone.Uneori aceste echipe in afara echilibrarii energeticii zonei afectate trebuie sa lucreze si spre a transmuta emisiile facute de lucratori in lumina care actioneaza din perspectiva dualitatii.
Deci inaintea unei emisii colective, alocati-va cateva momente pentru a va analiza energiile, din ce perspectiva emiteti.

Lucrul individual
Un eveniment natural, va ofera cadrul de a sesiza mult mai clar, intr-o lumina mult mai puternica,care structuri energetice(corpuri, chakre), necesita lucru pe ele.
Ce ati simtit, cum v-ati comportat, ce s-a intamplat in viata voastra, inainte, in timpul si imediat dupa eveniment? Folositi o fereastra de analiza de minim 3 zile.Ati manifestat in acea perioda instabilitate emotionala,iritabilitate, ce ati gandit, ati simtit dureri in vreo anumita arie a corpului?Ce ati visat in acea perioada?Incercati sa identificati daca ati primit un semnal care sa va indice locul unde aveti de lucrat cu voi.

Intrebare:
*Nu este normal ca persoanele sensitive, sa  simta ceva distinct  in perioada unui eveniment,sa aiba anumite trairi?
Noi spunem ca exista persoane sensibile echilibrate, care simt mesajul planetei si persoane sensibile care simt mesajul structurilor lor.Cum puteti sa sesizati diferenta? Daca un mesaj, o traire, o stare, o durere, orice tip de semnal, este dezechilibrant pentru voi, acolo sunt indicate ariile de lucru proprii, sau mesajul planetei amplifica mesajul de lucru pe voi, si va scoate din ritmul propriu.
Daca este doar receptat mesajul planetei, il percepeti mentinandu-va starea de echilibru,nu va scoate din ritm.
Exercitiul acesta de trecere in revista a vietii voastre, a fiintei vostre pe acea fereastra de minim 3 zile, va indica exact in ce categorie va situati.

Un eveniment natural, reprezinta o rearanjare a matricilor energetice la nivel planetar, simultan cu aceasta se produce un proces identic la nivelul structurilor voastre:corp spiritual, mental, emotional, eteric.In acest proces de rearanjare, daca o structura energetica proprie prezinta dificultati de a se rearanja pe noul tipar vibrational, ea va emite un semnal perceptibil.
Deci intrebarea este “cum a decurs rearanjarea propriilor mele structuri energetice?Imi este semnalata o arie pe care trebuie sa lucrez?”
Am vorbit aici despre corelatia pe care o puteti face intre evenimentele terestre si evolutia individuala.

Acum vom vorbi despre corelatia reprezentare fizica si simbolistica unui eveniment terestru natural.
Vom folosi doua axe:
-axa energiilor feminine:pamant-apa
-axa energiilor masculine:foc-aer

Le puteti vizualiza ca o cruce, si mergand mai departe ca alcatuind baza unei piramide, a carui apex este dat de energia eterului cosmic.
Orice miscare care se initiaza pe oricare din cele doua axe vine dinspre apex.Miscarea initiata din apex se transmite simultan pe cele doua axe, dar cu intensitati diferite.
Sa vedem ce s-a manifestat in planul terestru ca fenomen major,care axa a avut cea mai puternica miscare?
A fost un cutremur si un tsunami.Deci axa energiilor feminine:pamant-apa.
In structura voastra proprie cum a reactionat axa pamant –apa, in speta corpul fizic-corpul emotional? A fost stabila aceasta axa?Cum a reactionat axa masculina foc-aer, respectiv corp mental-corpuri spirituale?A fost stabila aceasta axa?Daca ati prioritiza, ce axa credeti ca are  cea mai mare nevoie de lucru?

Dintre efectele acestor miscari vom discuta doua:
-axa de rotatie a planetei a suferit o deplasare.
Axa aceasta de rotatie reprezinta fundamentul existentei.Deci fundamentul vietii terestre a suferit o modificare, a initiat o miscare care va atrage atentia aspra sa,este o miscare masurabila, observabila si poarta in spate o simbolistica.
Planeta s-a deplasat ca un intreg,deci impactul, rezultatul se va vedea in toate structurile, corpurile voastre, in fiinta voastra per ansamblu.
In primul rand poate fi vorba despre o redefinire a valorilor, a convingerilor dupa care fiintele isi ghideaza viata.Este o perioada optima ca voi sa treceti in revista aceste principii, valori, modele mentale si sa eliberati ceea ce nu va mai este de folos.La ceea ce decideti sa pastrati, prin actiunile voastre, prin emotiile voastre sunteti aliniati la aceste valori, repere mentale, sau valorile raman doar la nivelul campului mental si actiunile voastre difera radical de ceea ce ganditi?
Pentruca planeta in aceasta perioda isi aliniaza toate structurile la noua axa,si voi puteti sa faceti acelasi lucru, observand cum se manifesta coerenta in viata voastra.

-timpul s-a micsorat cu 1,6 milisecunde.
Deci am vorbit anterior de o modificare a axei de spatiu si acum vorbim de o modificare a axei de timp.Ceea ce inseamna ca la nivel individual se modifica perceptia asupra timpului.Putem vorbi in termeni generali despre accelerarea timpului dar putem vorbi si despre analiza pe care o puteti efectua asupra voastra:care este raportul zilnic a gandurilor care tin de axa trecutului, prezentului si viitorului.
In perioade de volatilitate temporala se urmareste intarirea, amplificarea axei prezentului, pentruca accelerarea timpului tine de prezent, de acel moment acum, nu atunci in trecut nu atunci in viitor.
In concluzie producerea unei rearanjari simultane a spatiului terestru in spatiul universal, si a timpului terestru in timpul universal, genereaza acesta rearanjare si in structurile voastre, fiind atenti pe prezent, veti identifica clar cum se manifesta aceste rearanjari in viata voastra, in interactiuni, in curgerea evenimentelor.

Intrebare:
De ce s-a initiat o miscare pe axa energiilor feminine pamant-apa?
A exista o miscare si pe axa masculina aer-foc, au fost in unele zone intensificari de vant, eruptii vulcanice, dar axa masculina a avut un rol secundar in tranformarile globale in comparatie cu cea feminina.Am spus ca transformarile se produc simultan pe energiile de pamant, apa, foc, aer, respectiv pe corpurile eteric, emotional, mental, spiritual, intensitatea difera.Simultaneitatea exista.
Acum rolul principal l-a avut axa care putea da cel mai mare impuls transformarii globale, sa spunem ca ea este antemergatoarea, pregatitorul transformarilor in axa masculina.Ca sa poti opera transformari in campul mental si spiritual la nivel colectiv, acest nivel fizic si emotional trebuie identificat pentru a fi stabilizat.
Cand vorbim de initierea acestei transformari de catre constiinta planetara, de catre cea universala, sa stiti ca ea se aliniaza la energiile colective a umanitatii.Obiectivul planetei si al umanitatii este acelasi-saltul cuantic.Daca o parte din energia colectiva a umanitatii, doreste o transformare brusca, radicala, atunci si planeta ofera transformari bruste, radicale., pentruca energia colectiva a umanitatii si energia planetei nu sunt doua parti distincte.Energia planetei este energia umanitatii si energia umanitatii este energie a planetei.
Daca energia colectiva a umanitatii ar fi total, complet, aliniata la idea unei transformari bruste, radicale, planeta ar opera transformari bruste, radicale pe toata suprafata sa, integral.
Aceasta in ceea ce priveste aspectul de brusc, de masiv al fenomenelor.
In ceea ce priveste aspectul emotional, o parte din energia colectiva, isi doreste, deci o emisie emotionala, un salt cuantic.Emisiile mentale, de vizualizare a unor variante de viitor, sunt mult mai mici decat cele emotionale.Energia umanitatii se relationeaza mai bine cu aspectul emotional.La intrebarea”ce poti sa imi spui despre saltul cuantic?”, observati cate persoane va raspund ”nu stiu cum va fi, dar imi doresc sa aiba loc.” Existand o emisie intensa in aria dorintei, este normal ca si planeta sa raspunda pe acelasi palier de frecventa, palierul emotional.Iar cea mai usoara cale de manifestare pe palierul emotional, care tine de axa energiilor feminine, este tot prinr-o energie feminina, in speta cea a pamantului.

Deci conceptul ca sunteti una cu planeta, se reflecta si in coerenta intre emisiile umanitatii si emisiile planetei,planeta manifestand emisiile, dorintele umanitatii, pentruca in final ele se aliniaza la acelasi obiectiv, cel al parcurgerii sfarsitului de ciclu si inceputului noului ciclu.

Japonia.intre cer si pamant.Partea II

0 comentarii


Am ajuns la concluzia ca nu va puteti dori, nutri speranta unei transformari radicale iar  atunci cand planeta manifesta tipul acesta de schimbari sa fiti uimiti sau ingrijorati de ceea ce s-a produs.Gandul, emotia, colectiva isi gasesc cai de manifestare similare si tot la nivel colectiv atat timp cat sunt aliniate la scopul final.
Daca o parte din fiinte intaresc forma gand si emotia asociata, ca la momentul saltului, multe suflete vor trece in planuri diferite de vibratie, ca vor exista perioade de panica, de deruta, cataclism fizic (fie ca este scenariul cu schimbarea polilor si modificare termica, sau 3 zile de intuneric,scenariul poate fi diferit,vibratia este aceeiasi),aceasta se intampla acum:grupuri de suflete trec in planuri diferite de vibratie, se manifesta panica, deruta, exista un eveniment natural care intiaza transformarea destul de radical.
Dupa acest eveniment care vine ca o exemplificare a ceea ce poate insemna nivel planetar, de ansamblu, puteti sa va puneti intrebarea:”chiar imi doresc sa sustin cu energia mea mentala si emotionala acest tip de curs al evenimentelor?”
Vor exista opinnii care sustin ca exista profetii pe aceste scenarii, exista dovezi.Orice poate exista,  dar alegerea daca doriti sa va aliniati energetic la acel document, current de opinie, este numai a voastra.

*Exista teorii ca unele zone de pe glob vor fi protejate, sau nu vor fi manifestari fizice majore acolo.

Nu este vorba de protectie, este vorba de Legea Atractiei, atunci cand planeta manifesta o rearanjare a energiilor, in zonele in care se manifesta echilibrul impactul rearanjarii va fi minim.Daca o zona manifesta un dezechilibru pe vibratia la care se face rearanjarea, normal ca energiile vor curge acolo spre echilibrare deci impactul terestru va fi vizibil, perceptibil.Deci este vorba de vibratia zonei, a arealului, nu neaparat se face delimitarea pe tari la momentul in care planeta face echilibrarea, iar aceasta echilibrare se va manifesta automat in zonele in care este nevoie.Vibratia locului si implicit a constiintei colective dintr-un areal determina intensitatea manifestarilor in acel areal.

*De ce o anumita tara trece prin acest proces, in cazul de fata Japonia, sau Noua Zeelenda?Care este criteriul in baza caruia este facuta echilibrarea in anumite zone de pe glob?

Am spus ca Universul deci implicit planeta are reguli clare, ordonate, legi pe baza carora se produce manifestarea, este similar cu un proces de optimizare al resurselor.Zonele in care se produce o manifestare sunt zonele care la acel moment au capacitatea maxima de a induce, initia transformari la nivel global.Spiritul planetar lucreaza gradual,manifesta aceasta ocrotire fata de locuitorii ei oameni, plante, animale, cristale, elementali, si lucreaza intr-un ritm in care printr-o rearanjare a energiilor sa se poata face rapid reechilibrarea, sa nu existe emisii masive de frica, de durere, care sa destabilizeze aceasta balanta energetica.Deci ritmul in care se lucreaza este cel mai ”suportabil” pentru formele de viata existente iar zonele unde au loc aceste manifestari naturale sunt optime pentru  acest grad de “suportabilitate”.


Acesta este primul aspect care se coreleaza cu urmatorul:exista un flux de tranzitare al sufletelor din planul terestru in planul astral.
Niciodata nu vor iesi pe culoarul interdimensional un numar de suflete mai mare decat numarul de suflete care pot oferi asistenta, vindecare, la intrarea in planul astral.Va rugam sa aveti incredere ca toate aceste procese sunt derulate la modul perfect, deplin organizat.
Exista in planul astral, sa spunem o anumita capacitate energetica de gazduire, nu se poate produce o supraaglomerare la intrare pentruca dintre acele suflete care sosesc, unele trebuie sa ramana la vindecare, altele  pleaca la reincarnare, deci trebuie sa existe posibilitatea de reincarnare.Exista un raport intre cei care vin, cei care stationeaza, cei care pleaca la reincarnare sau ascensioneaza in planuri superioare de vibratie.Deci marimea grupului de suflete care aleg sa plece este coordonata din planul astral.In unele cazuri exista mult mai multe suflete care vor sa plece desi poate pare ciudat pentru voi, dar vor sa plece si sunt puse pe o lista de asteptare.

*Si pe ce criteriu unele suflete se incadreaza in dimensiunea acelui grup care pleaca?
Pe criteriul analizei misiunii de viata, daca ele considera ca optim  in acea perioada de viata evolutia parasind planul terestru, deci este un criteriu de rezonanta cu misiunea pentru acea viata.Pleaca primii cei pentru care este cel mai stringent sa isi continue evolutia in afara planului terestru.
Deci se face o corelatie intre zona care ofera potentialul maxim de intializare al transformarii si marimea grupului de suflete care au nevoie in evolutie sa se deplaseze in alte planuri vibrationale.

*Deci sufletele care pleaca printr-un cataclism au in misiune aceasta, nu exista “accidente”?
Sufletele care aleg sa plece pe aceasta cale, au una din axele de viitor, una din axele misiunii, tranzitarea printr-un cataclism, este prevazuta de la nastere in potential, dar oricand fiinta  poate schimba, iar ceea ce provoaca schimbarea nu este frica de moarte ci alinierea la misiunea de viata.Acest subiect al alinierii la misiune poate fi discutat pe diverse grade de complexitate, dar pastrand lucrurile simple la acest moment, plecati de la acele aspecte din viata voastra care va ofera bucurie, implinire, echilibru, pe care le faceti nu  doar din obligatii terestre ci pentruca asa simtiti, si dezvoltati acele arii, sau cautati, experimentati noul, daca in ceea ce aveti nu recunoasteti aceasta oportunitate.
Revenind la potentialul de pe axa viitorului de tipul tranzitarea din planul terestru la un eveniment natural.Sa spunem ca mergi pe o autostrada, ai mai multe iesiri care conduc spre aceeiasi destinatie finala, pe diverse rute sau cai.Iesirile acestea reprezinta atingerea unui anumit nivel de constiinta.Tu cand vii in planul terestru ca suflet ai ca unic obiectiv  amplificarea  nivelului de constiinta, sau evolutia.Una din cai ai ales-o ca suflet sa fie amplificarea nivelului de constiinta printr-o plecare brusca la un cataclism terestru.Acum, in momentul in care urmezi alta cale, te-ai inscris pe o iesire, una care era pe autostrada inaintea acesteia, automat te-ai inscris pe alt traseu.
In concluzie fiecare suflet are o misiune proprie si specifica al carei unic obiectiv este evolutia.Pentru indeplinirea acestei misuni, el alege cai multiple.Nu exista in planul de viata prevazut intr-un mod definitiv: ”la momentul X,la varsta y fiinta va fi in locul Z si va tranzita printr-un cataclism”, pentruca aceasta ar fi un nonsens, adica indiferent de ce a indeplinit in acea viata trebuie sa urmeze acea cale, este ca si cum progresele efectuate nu ar exista.Exista la unele fiinte in planul de viata prevazut potentialul, iar acest potential devine manifestare in functie de cat de aliniata este fiinta la misiunea de viata.
Este tot un aspect de management energetic, care este calea optima prin care eu ca suflet imi pot atinge obiectivul, pot evolua? In lumina actiunilor de pana acum este optim sa continui in planul terestru, sau plecarea din planul terestru este optima? Daca este optima aceasta ultima varianta voi folosi oportunitatile de tranzitare.

*Sufletul ia aceasta decizie inaintea producerii unui cataclism?
Sufletul ia aceasta decizie inaintea manifestarii fizice.Orice fenomen fizic se manifesta intai in planul astral, cand in planul astral potentialul a devenit manifestare, atunci se ia decizia, pentruca ceea ce se manifesta in astral invariabil  va tranzita in fizic.Persoanele sensitive daca sunt in echilibru au niste indicatori inaintea producerii fizice a plecarii unui grup de suflete si anume legatura cu planul astral se amplifica, portalurile de trecere dintre dimensiuni se largesc, se adapteaza la un influx masiv de energii, si aceasta legatura nu se manifesta doar intr-o comunicare mai clara cu Ghizii, cu Maestrii, aceste entitati pot comunica prin orice tip de portal, aceasta legatura se manifesta intr-o facilitare a comunicarii cu suflete care in mod obisnuit nu ar avea energia necesara sa comunice, cu suflete care au existat in planul terestru, care folosesc aceasta oportunitate de comunicare, acest portal de trecere mult mai amplu energetic decat de obicei.De asemenea se intensifica comunicarea si cu alti”locuitori”ai planului astral:Spiritele Naturii, elementalii, exista o perceptie, simtiti ca valurile dintre dimensiuni sunt mai subtiri.

Privind la celalat capat al scalei, al sufletelor care trebuie sa continue o misiune pentru care  este optim planul terestru, asa puteti explica de ce anumite persoane, cu o zi, sau un anumit interval de timp, pleaca dintr-un loc unde se va produce ceva global care ar favoriza tranzitarea din planul terestru.Sufletul emite un semnal, un mesaj, pentruca a observat manifestarea care are loc in astral si este doar o problema de timp pana va fi transpusa in planul  terestru.


*Si atunci este posibil ca sufletul sa transmita un semnal si fiinta sa il ignore, sa ramana intr-un loc si sa fie practic o plecare accidentala?
Conceptul de baza, cheia de intelegere a procesului sta intr-o singura fraza ”in acest Univers nu exista “accidente””.Daca o fiinta trebuie sa plece dintr-un loc, semnalele vor fi din ce in ce mai clare, va observa in planul fizic, perceptibil, nu doar intr-un vis, nu doar in meditatie, de acea accentuam importanta fixarii atentiei in prezent pentru a putea citi semnele pe care universul vi le transmite permanent.Nu vorbim doar de plecare din planul fizic, fiecare pas va este calauzit, totul este sa primiti si sa descifrati mesajul, si pentru a il descifra nu va trebuie decat o incredere ferma in voi ca fiinta de lumina.
Revenind la subiect, daca o fiinta trebuie sa plece dintr-un loc, se merge pana a se crea un context in care in acea zi, perioada, ceva fizic din planul terestru o va conduce in afara acelui loc.
In esenta nu va focalizati atentia si energia pe intrebarea ”trebuie sa plec de aici, unde trebuie sa ma duc?”, intrebare pusa pe un fond de teama.Nu zona in care sunteti este relevanta ci alinierea la  misiunea de viata, zona in care sunteti este selectata pentru optimizarea acestei misiuni.Astfel se explica de ce unele fiinte in zona de epicentru al unui cutremur supravietuiesc, de ce unele fiinte au imboldul de a se deplasa exact in acele zone terestre in care se vor produce transformari majore, acela este locul optim pentru evolutia lor, acolo vor invata ceva sau vor pune in aplicare ceva.

*Teoria conform careia fiintele care isi inalta nivelul vibrational, anumiti lucratori in lumina la un salt cuantic colectiv,derulat intr-un mod radical, vor fi “protejati”, nu este valabila?

Inaltarea nivelului vibrational este cheia de evolutie a sufletului in planul terestru,depinde de voi, ca fiinte ce energie pune in miscare acest proces.
Daca este o energie mentala de tipul:”imi inalt nivelul vibrational ca sa fiu ferit de………”sau “urmeaza un salt cuantic si vreau sa fiu pregatit”,deci dorinta, obiectivul inaltarii nivelului vibrational este conditionat de ceva, exista un: ”pentruca”, un “ca sa se…”,clar veti fi condusi exact spre acea experienta pe rezonanta fricii sau a conditiei pe care ati pus-o la indeplinirea obiectivului care a alimentat proiectul vostru.
Daca va inaltati nivelul vibrational nu pentruca va exista un salt, nu pentruca in 2011 sau 2012 urmeaza sa se intample ceva, ci pentruca asa simtiti,  ci pentruca face parte din voi, pentruca doriti sa daruiti din lumina pe care voi o primiti, pentruca doriti sa fructificati aceasta viata, sa evoluati ca suflet, aceasta energie mentala care alimenteaza proiectul va va oferi propria varianta de salt cuantic.


*Exista si variante de diverse dispozitive pe care le putem construi ca sa limitam impactul asupra structurilor noastre a diverselor manifestari terestre, de exemplu explozii solare, sau limitarea impactului unui mental colectiv bulversat, agitat?Cum interpretati?

In primul rand nimic nu va poate proteja de ceea ce este in interiorul vostru, si ceea ce este in interior pune in miscare ceea ce este in exterior.La un anumit nivel interiorul este reflectia exteriorului.Deci ceea ce exista in interior va predispune spre un anume tip de experienta, si cuvantul cheie nu este protectia ci lucrul cu  energiile voastre.

In al doilea rand, presupunand ca se manifesta ceva in planul terestru, explozii solare de exemplu, atunci cand actionati dintr-un motiv de “protectie”, deci energia mentala este de frica, exact atunci va deschideti spre acea energie a exploziilor solare care va poate afecta.Deci motivatia, gandurile  care stau la baza actiunii sunt mai importante decat actiunea in sine, in sensul ca acele ganduri vor genera cursul evenimentelor. Si este o bucla, de tipul va concentrati si va utilizati energiile sa va protejati pe de o parte, iar pe de alta parte frica, teama atrage spre voi tot si tot mai multe situatii in care se va manifesta exact acel lucru de care va protejati.

In al treilea rand tot ceea ce se produce in jurul vostru are drept scop sa va directioneze spre a folosi ceea ce este in interiorul vostru, si este un nonsens ca atunci cand mediul exterior este bulversat si bulversant, cand el prin aceasta va semnaleaza ca este timpul sa va reintoarceti la ceea ce este in voi, sa apelati tot la un mijloc, o cale, o constructie, care tine tot de mediul exterior, pierzand prin aceasta idea sau scopul pentru care v-a fost transmis mesajul.

In aceasta perioada de rearanjare a energiilor la nivel planetar si campul mental colectiv vehiculeaza energii din tot spectrul, baleiaza prin tot spectrul de frecvente, si sunt transmise comunicari, facute analize, interpretari mai optimiste, mai putin optimiste, aveti posibilitatea sa observati defilarea unei vaste game de energii mentale.Toate reprezinta potentiale energetice din punct devedere al manifestarii terestre, alegeti doar varianta la care rezonati.

O alta idée,:a fost, este si va fi nevoie de aportul lucratorilor in lumina pe ariile care au intiat transformarea.Oferiti daca simtiti acest ajutor intai punand intrebarea si adresand cererea:”Esenta mea Divina reveleaza calea optima pentru structura mea energetica prin care pot contribui la aceasta lucrare de lumina” si apoi va goliti mintea de orice asteptari de tipul ”trimit energie catre sufletele care pleaca, sau cele care au ramas” si prin aceasta va deschideti catre o infinitate de optiuni.Aceasta pentruca multi dintre voi daca conditionati intai prin mintea voastra forma contributiei, puteti neglija maximul potentialului de lucru care este in cu totul alta arie.De exemplu unele fiinte au acest potential in lucrul cu Spiritele Naturii, altii cu energia elementelor:pamant, apa, aer, foc si puteti lucra cu un randament mult mai mare pe aceste segmente energetice.

Completarea mea:spre confirmarea acestei idei, o persoana draga, mi-a vorbit despre delfini cu doua zile in urma, si doar prin acea discutie, doua ore dupa, energiile proprii s-au echilibrat, fara a face ceva specific in acel sens.Si ulterior mi s-a spus ca prin dragostea ei si conexiunea cu aceasta specie, in aceste timpuri sustine delfinii, iar delfinii la randul lor sustin energetica zonelor echilibrate.Aceasta ca exemplu prin care o fiinta isi ofera contributia in acest proces de rearanjare,ascultand  doar impulsul sufletului.
Daca nu simtiti ca doriti sa va implicati intr-o actiune de acest tip, nu va invinuiti.Sunt persoane la care sprijinul maxim pentru planeta, este sa isi pastreze echilibrul, sau sa lucreze asupra lor, si prin aceasta sprijina arealul geografic in care se afla.Deci paleta, optiunile de sprijin sunt variate, nu va autolimitati.

In finalul comunicarii daca este sa revenim asupra unei idei care ni se pare cea mai importanta, aceasta ar fi:evenimentele acestea pe care le traiti va ofera un cadru de analiza, de invatare, de autocunoastere. Cum au trecut si cum trec in prezent structurile voastre prin procesul de rearanjare al energiilor la nivel planetar? Care au fost  si sunt ariile care va semnaleaza necesitatea de a lucra pe ele? Fiti atenti si spre ce informatii, spre ce lecturi sunteti atrasi in aceasta perioada, spre ce persoane intalniti, care sunt discutiile la care asistati, uneori semnele sunt foarte subtile, ele nu se reduc doar la o durere intr-un punct sau o manifestare emotionala de un anumit tip.Studiati-va cu atentie pe voi insiva in aceasta perioada, fara asteptari, fara a cauta ceva anume si o sa observati cat de multe raspunsuri, semnale va vin.
Si nu este suficient doar sa  identificati aceste structuri ci sa si actionati spre a le stabiliza.Am spus ca nimic nu este stationar in Univers, totul este supus transformarii, energia se misca, se transforma.Actiunea si in aceeiasi masura lipsa actiunii imprima o directie energiei.Deci orice aspect care va atrage atentia asupra sa si asupra caruia lucrati tinde sa se diminueze, si orice aspect asupra caruia nu lucrati tinde sa se amplifice.La acelasi nivel vibrational  cu siguranta nu va ramane.



Ca si energii care au transmis, mi s-a spus ca sunt Spiritele Veghetoare ale planetei.Au ca misiune mentinerea organizarii, structurii, coerentei atat la nivel intraplanetar cat si interplanetar.Ele asigura “functionarea” unei planete in Univers.Nu sunt energii distincte, diferite de ale Spiritului Planetar, sunt parte din constiinta planetara, si anume acea parte raspunzatoare cu mentinerea coerentei si coeziunii.