Namaste!

Va invit in spatiul sacru al Esentei noastre Divine



Intalnirea cu un copil de cristal.Partea II


Perceptia lumilor subtile.

-Cum vezi tu lumea de dincolo?
Nu exista dincolo si aici.Mintea noastra pune granite, delimiteaza, face structurari si aranjari care sa respecte un tipar si nu este nimic gresit in aceasta, avem nevoie de aceste tipare ca sa putem intelege.Dar dupa ce intelegem important este sa nu ramanem in acest stadiu, facem pasul urmator, incepem  sa simtim aceste lumi.Ca sa raspund la intrebarea ta, nu exista o singura lume dincolo, exista lumi in lumi.

-Ca niste sfere concentrice, dispuse unele in altele?
Este mai complex de atat, dar intr-o prima etapa poti sa le reprezinti ca fiind sfere in alte sfere care comunica intre ele, poti trece dintr-o sfera in alta.Pe masura ce avansezi sferele devin mai largi, mai pure, mai diafane.Fiecare dintre aceste lumi are propria sa emanatie de lumina si sunet.Fiecare dintre aceaste lumi are propria sa simfonie,ca un imn inaltat Divinitatii.Fiecare dintre aceste lumi venereaza Divinitatea care a creat-o si se manifesta prin ea.

-Care este prima sfera pe care o percepi?
Este sfera in care se duc oamenii dupa ce mor.Ei sunt vii dar nu in aceasta sfera terestra in care traim noi. In prima sfera pe care o percep eu, toti sunt tineri, frumosi si veseli, fiecare isi alege infatisarea pe care doreste sa o exprime.Acolo nu exista fiinte bolnave sau triste.De acolo ei ne vad, si au grija de cei dragi care traiesc inca pe acest pamant.Acolo este bucurie si permanent lumina.

-Cum ai defini manifestarea fiintelor in aceasta sfera?Cum le-ai numi Suflet, Spirit?
Pentru mine este mai putin importanta definitia prin cuvinte, incadrarea intr-o categorie, eu le vad ca pe niste forme luminoase, translucente, pline de bucurie, care creaza prin puterea gandurilor lor.Au forma umana,transparenta, insa nu forma conteaza ci ceea ce fac acolo.Alege tu o definite prin cuvinte.

-O sa le numim Suflete, ca forma de manifestare a Divinitatii.

-Ce culoare are lumina in acest plan sau sfera ?
Este alba stralucitoare, nu seamana cu nimic din ce am vazut pe pamant, este o lumina vie, care te umple de bucurie, care te inalta.Lumina aceasta isi modifica culoarea, are in permanenta irizatii argintii, aurii, violet, nu este uniforma, ea se adapteaza grupurilor de Suflete.Acolo unde sunt Suflete care creaza devine aurie, acolo unde sunt Suflete care venereaza Divinitatea, devine violet aurie, dar peste tot este proaspata, curata, si in plus este o lumina care vorbeste fiecarui Suflet, de acea am spus ca este vie.Lumina are propriul ei cantec, emite in permanenta sunete armonioase, fiecare Suflet are o nota muzicala, lumina care inconjoara un Suflet si lumina care emana dintr-un Suflet canta impreuna, se armonizeaza, sunt ca si niste instrumente dintr-o orchestra.
Lumina aceasta este Divinitatea manifestata in acea sfera.La fel se intampla si pe pamant, doar ca oamenii au uitat sa o vada.

-Ce alte sfere ai mai perceput?
In afara de aceasta despre care am vorbit, mai exista una in care Sufletele pot trece foarte usor, pot face calatorii.Acolo intalnim unicornii, piticii, zanele care au grija de flori, de copaci, de ape.Am fost foarte bucuroasa cand le-am regasit imaginile in povesti.
Toate aceste sfere despre care vorbim sunt legate intre ele prin niste cilindri, tunele de lumina prin care calatorim.

-Cum se face aceasta calatorii prin tunelele energetice pe care le-ai vazut?
Prin dorinta de a calatori in primul rand.Poti calatori pe orizontala sa spunem foarte usor.Pe verticala, asa cum am spus lumile sunt din ce in ce mai pure, mai diafane.Trebuie ca invelisul tau energetic, lumina ta pe care o emani sa se armonizeze cu lumina tunelului ca sa poti ajunge in acele sfere.Tunelurile acestea de lumina au vibratia sferelor(lumilor) la care conecteaza, nu poti intra intr-un astfel de tunel daca nu te armonizezi cu vibratia lui.Fiecare stie care sunt tunelurile prin care poate calatori, si care sunt tunelurile unde inca nu are acces, unde trebuie sa se pregateasca.

-Cum are loc pregatirea aceasta?
Prin invatare, prin intrupare, prin lucrul impreuna cu alte Suflete atat in aceste lumi cat si pe pamant.

In acest punct i-am aratat modelul grafic al Florii vietii, mi s-a parut cel mai apropiat de reprezentarea ei.
Seamana cu acest model, doar ca nu exista doar o singura floare a vietii, ci flori in flori care se multiplica la infinit, fiecare floare a vietii, este parte dintr-una mai mare.

-Ce poti sa imi spui despre Ingeri? Cum i-ai vazut tu?
Vin tot timpul, ei pot calatori peste tot, ajung si in sfera pamantului.Sunt frumosi, diafani.Apar fiecaruia asa cum si-I imagineaza.Eu ii vad mereu ca niste fantani arteziene de lumina in care predomina culoarea argintie.Culorile lor sunt vii, stralucitoare.Cand vin langa tine, simti cum acele culori curg prin tine, te simti mai usor, lipsit de griji, simti o mare iubire, protectie.

-Cum ii vezi tu pe Arhangheli?
Eu nu ii vad ca avand forma umana asa cum sunt pictati in icoane.Arhanghelii ii vad ca pe niste sfere uriase, care stralucesc ca soarele.Atunci cand apar ei, se aude o muzica foarte puternica si blanda in acelasi timp.
Toate Sufletele le simt prezenta atunci cand vin, toti ne oprim din ceea ce facem si ii contemplam cu veneratie.Prezenta lor improspateaza, aduce un val imens de iubire, lumina din noi si din jurul nostru incepe sa straluceasca mai puternic.Atunci cand vin ei, toti ingerii se contopesc cu lumina  lor, ca si cum sunt absorbiti in aceasta lumina, se unesc cu ea, in acele momente se inalta un imn de slava si apoi cand sfera de lumina care este Arhanghelul se inalta, are loc ca o explozie, ca o emanatie de lumina, ingerii renasc in forma lor dar mai puternici si mai luminosi.

-As vrea sa te intreb despre contactul tau cu Energia Christica, stiu ca toti copii de cristal au o legatura foarte puternica cu aceasta energie.Care este experienta ta?

Toti oamenii, nu numai copii de cristal au o legatura foarte puternica cu Energia Christica, doar ca unii dintre noi au uitat complet de aceasta legatura, alti isi amintesc din cand in cand, altii o pastreaza vie.Toti suntem vegheati cu aceeiasi iubire si aceiasi grija.Diferentele dintre noi in ceea ce priveste legatura cu Energia Christica, provin din noi, depinde de noi cat de puternica pastram aceasta legatura, pot doar sa spun ca Energia Christica vine cu aceeiasi forta la toti, nu face diferente, depinde doar de noi cat de mult ne deschidem pentru a o primi.
 -Cum il vezi tu pe Iisus Christos?
Imagineaza-ti ca pe cer apare imaginea lui, maiestoasa, inaltatoare, uriasa.Mereu apare zambind, plin de blandete.Din orice punct ai fi,in orice pozitie a sta, il vezi.
Fiecare dintre noi il vede asa cum il reprezinta in mintea lui, fiecaruia apare altfel, dar absolut toti il vedem, pentruca il vedem cu inima. Cand el apare, simtim ca renastem in iubire.Cand apare, prin inima lui se deschide un portal de lumina, o poarta catre o lumina foarte intensa, atunci anumite Suflete dintre noi trec prin aceasta poarta catre acea lumina.Noi stim ca ei nu se despart de noi, ci vegheaza asupra noastra din alte sfere, asa cum si noi facem asupra celor de pe pamant.

-Stii ca in Biblie se spune”eu sunt calea, adevarul si viata”.
Si asa si este, Sufletele care trec prin poarta inimii lui, se contopesc cu el, devin una cu el.

-Se mai intorc aceste Suflete dupa ce au trecut prin acest portal Christic?
Nu, ele devin una cu el, se duc in alte sfere de invatare, dar in permanenta prin aceasta poarta intra alte si alte Suflete. Vin ca si Ghizi ai nostri, de cate ori are loc aceasta emanatie de lumina din Inima lui, stim ca vin printre noi Invatatori care  ne vor calauzi, ne vor indruma.

-As vrea sa imi redai perceptia ta asupra Fecioarei Maria.
De fiecare data inainte ca Iisus sau Fecioara Maria sa vina, intai apar Arhanghelii, tot cerul se umple cu lumina lor,peste tot rasuna simfonia lor.
La fel ca si la venirea lui Iisus, si la Fecioara Maria,tot universul, toata lumea noastra se umple cu lumina ei, toti o vad, culorile pe care le emana sunt pastelate, sunt blande, sunt tonuri de lavanda, de argintiu, de roz. Fiecare dintre noi primim energia Ei, mesajul Ei, comunica cu fiecare dintre noi. Din inima Ei in inima noastra se revarsa ca dintr-o fantana rauri de lumina.Si Ingerii si Arhanghelii si Sufletele, toti primim revarsarea aceasta de lumina. Imagineaza-ti ca prin aceasta revarsare de lumina fiecare suflet devine una cu ea, se contopeste cu ea, ca si cum ar fi imersat intr-un ocean de iubire, de afectiune materna, de protectie.In acele momente simtim ca devenim una cu Universul, ca suntem toti copii aceleiasi Mame.In acele momente fiecare Suflet ii transmite rugaciunile sale, gandurile sale, preocuparile sale pentru cei aflati in planul terestru.Fiecare primeste mesajul sau particular, calauzirea de care are nevoie.

-Aparitiile Lor au legatura cu sarbatorile noastre religioase?
Da si nu. Da, pentruca la fiecare sarbatoare, rugaciunile celor de pe pamant deschid drumul catre ei.Rugaciunile de pe pamant se vad ca niste petale albe de trandafiri care se astern sub picioarele Ei si a Fiului Ei. Vin uneori si fara a fi o sarbatoare religioasa. La sarbatorile religioase oamenii prin drumurile de lumina ale rugaciunilor lor ii pot percepe mai usor.As vrea sa intelegi ca Fecioara Maria si Iisus Christos, nu sunt separati de planul sufletelor, ei sunt permanent cu noi, in acele momente ale aparitiilor lor, isi fac simtita prezenta cu o mai mare intensitate, dar fiecare Suflet stie in esenta sa ca nu exista separare.
In prezenta lor apar intotdeauna Suflete foarte apropiate de Lumina lor, ca niste microsfere de energie care graviteaza in jurul lor.Aceste Suflete sunt ca niste fantani arteziene care emana energia lor printre noi, o ancoreaza, o sustin si o revarsa apoi din sfera Sufletelor in sfera terestra.


-Despre ce alt element, energie din planul Sufletelor vrei sa imi vorbesti?
In planul Sufletelor sunt niste structuri imense de energie, ca niste cilindri giganti ancorati acolo, care emana energie in culori stralucitoare, vii. Sunt inconjurati de temple, de locuri unde mergem spre a invata, spre a contempla, spre a medita la contopirea noastra cu Divinitatea. Din acesti cilindri se revarsa energie catre temple. Fiecare cilindru are culoarea sa predominate in tubul central si un curcubeu diafan in tubul periferic.Fiecare are muzica sa celesta.

-Sunt paziti, protejati acesti cilindri de lumina?
Poate, nu stiu.Nu poti sa te apropii de ei cu forta, doar dorinta pura de a te contopi cu lumina lor, de a o absorbi, de a te impartasi din ea iti permite sa patrunzi in apropierea lor.Altfel nu ai putea inainta un pas. In jurul fiecarui cilindru de lumina exista temple in care slujesc Suflete care poarta in energia lor culorile, vibratiile din acel cilindru, care te invata, te sfatuiesc sa utilizezi energia acelor fascicole luminoase.

-Le putem denumi oare cele 7 Raze ale Creatiei?
Da si nu.
Da pentru ca sunt alcatuite din raze de lumina, dar fiecare este o contopire a mai multor raze.Nu, pentruca sunt mult mai multe de 7.Eu am putut numara 24, fiecare Suflet in functie de evolutia lui afla de existenta unui numar din ce in ce mai mare de astfel de cilindri luminosi.Fiecare percepe un anumit numar in functie de nivelul sau de evolutie, si pe masura ce lucreaza cu energia lor, descopera alte si alte temple si Raze de lumina.

-Apar ca si flacari(flacara violet, albastra, etc)?
Ele sunt lumina pura, atunci cand te apropii de ele si comunici cu ele se modeleaza in functie de necesitatile fiecaruia.Unuia ii pot apare ca flacara, altuia ca raza, altuia ca stea. Energia din acesti cilindri, care se revarsa in temple, este vie,comunica cu tine, atotcunoscatoare.

-Ce denumire le-ai acorda, in afara de Raze ale Creatiei?
Sunt ca niste revarsari pure de lumina stralucitoare, le-as spune emanatiile, pulsatiile Inimii lui Dumnezeu.

-In sfera terestra apare conceptul de confruntare intre lumina si intuneric, lupta intre bine si rau.Cum vezi aceasta din perspectiva ta ?

Lupta pentru mine inseamna separare, 2 tabere opuse.Eu vad ca si contopire a intunericului cu lumina, astfel incat intunericul sa fie sprijinit, calauzit, ajutat, indrumat, dar nu este o lupta, este o actiune plina de compasiune, venita din dorinta de a ajuta, o actiune insuflata de iubire.Si in plus eu nu vad in tonurile acestea tari:intuneric si lumina, eu vad suflete cu grade de luminozitate diferite, care merg impreuna pe aceeiasi carare de lumina, sprijinindu-se unele pe altele.
Exista aceiasi carare pe care am venit toti si pe care ne intoarcem toti in Inima Divinitatii, fiecare dintre noi merge in ritmul sau, si primeste sprijinul de care are nevoie.Problema este la cum gandesc oamenii, aici este lupta, intre dorinta lor de a fi mai buni, mai fericiti, de a se ajuta unii pe alti, si la felul in care gandesc, pentruca mintea lor pune bariere, separa, divizeaza.



-In final ce sfat ai da tu oamenilor, ce indemn?
Cum ar fi sa incercati in tot ceea ce percepeti in jurul vostru, sa vedeti  asemanarile, sa vedeti elementele care va apropie de cei din jur,care va unesc, nu cele care va despart, sa vedeti acest Intreg intai in sfera terestra, pentru ca aceasta este calea Iubirii, a Unitatii, prin care puteti sa interactionati cu celelalte sfere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu