Namaste!

Va invit in spatiul sacru al Esentei noastre Divine



Intalnirea cu un copil indigo.Partea II



-Spuneai ca ai invatat sa iti dezvolti simturile cu ajutorul celor asemenea tie. Cum ai facut aceasta?
In primul rand am invatat sa simt emotiile ale mele si ale celor din jur, de fapt sa constientizez ce simt.In prezenta mea unii oameni deveneau tematori, tensionati pentruca eram ceva nou pentru ei, nu ma puteau incadra intr-o categorie, si emisia aceasta de teama se producea de multe ori in mod spontan, fara ca ei sa isi dea seama.La acel moment eu receptionam trairea lor, nu o constientizam si ma incordam si eu.Conflictul energetic escalada.Constientizand ce emit eu si ce receptionez, pot aplana ceea ce vine de la mine.
Unii oameni se tem intr-un mod pe care nu si-l explica de necunoscut.Eu nu.Si tocmai aceasta simteau la mine, ca reprezint necunoscutul si in plus nu imi este teama.Daca imi era si mie teama situatia era mai acceptabila pentru ei, pentruca recunosteau totusi ceva la mine.Si in unele cazuri comunicarea o faceau cu mine incercand sa imi induca teama, dar nu era intentionat, era instinctiv, o incercare de a domina ceva necunoscut, sau de a il face sa devina cunoscut.

-Cand tu spui ca te incordai in prezenta lor la ce te referi?
Incordare mentala, toate procesele mele mentale se accelerau pentruca eu in mintea mea fara sa o fac constient cautam o solutie la o problema pe care doar o simteam, la fel fara sa o constientizez.Si pe masura ce viteza mea mentala crestea, crestea si presiunea exercitata asupra mintii lor ceea ce producea haos.De obicei deveneau nervosi, irascibili in prezenta mea.Nici eu si nici ei nu isi puteau explica ce se intampla si situatia se deteriora.

-Si acum cum procedezi pe baza a ceea ce ai invatat?
Cand simt o teama fata de mine, uneori o observ fizic(fii atenta cand vorbesti cu oamenii la fruntea lor, la muschii mici, la spatiul din jurul ochilor, la intensitatea privirii, dincolo de ceea ce iti spun prin cuvinte),deci cand simt aceasta tensiune, incordare, eu ma relaxez,imi incetinesc viteza gandurilor, incerc sa ma adaptez la ritmul lor de gandire, la curgerea lor energetica.

- Cand sunt in prezenta ta ma simt ca intr-un camp de inalta tensiune, simt o accelerare in toata fiinta mea, procesez si receptionez mult mai rapid si aceasta ma bulverseaza.Cum explici?
Exact prin aceasta.Exista o diferenta de ritm energetic intre noi doi, “bulversarea” ta se datoreaza faptului ca tu iti accelerezi ritmul pentru a fi pe acelasi palier cu mine.Este o modificare de ritm fata de cel normal, dar in timp devine obisnuinta.Si eu ies din ”obisnuitul” meu, incetinind viteza mentala pentru a discuta cu tine.Si astfel ne intalnim amandoi pe un teren comun, ne ajustam unul la celalalt si pana se realizeaza aceasta ajustare simti ca ceva diferit se produce.In loc de bulversare sa ii spunem ajustare.
Eu receptionez constient informatii din mai multe surse simultan.De exemplu daca primesc 3 ganduri in constient, la mine nu se aplica secventa lineara:gandul 1, gandul 2, gandul 3.Receptionez simultan mai multe ganduri dar nu integral, am idea centrala a gandului si aleg pe care imi fixez atentia spre a il detalia, pe care il analizez, pe care imi concentrez energia.

-De aceea se spune ca unii copii indigo sar de la un subiect la altul, sau ca isi imprastie energia?
Eu realmente ”sar” si asta in doua etape.Odata fac un salt cand analizez ideile centrale ale celor 3 ganduri si apoi mai fac un salt cand detaliez un subiect.Adica simt foarte rapid cand o informatie, idée, discutie este epuizata pentru mine, cand nu mai am ce sa receptionez de acolo si imi deplasez atentia pe altceva.Stau cu atentia pe un subiect atat cat simt ca imi este necesar la un moment de timp.Ma pot intoarce la acel subiect dar la alt moment de timp, deci cand energia mea este alta.Aici nu este vorba de plictiseala sau de imprastierea energiei, este tocmai reversul, este concentrarea energiei, eficientizarea ei, eu caut si gasesc informatia, idea, de care am nevoie.Si atunci cand am incredere in mine ma las sa simt de ce informatie am nevoie si cat am nevoie din acea informatie.Este un mod spun eu mai rapid si mai eficient de a lucra cu energia mea in ansamblu nu numai cea  mentala.Pentruca atunci cand gasesc idea de care am nevoie, ea imi genereaza si trairea si cursul actiunii.
Uneori simt cum oamenii plimba o informatie prin creierul lor desi ea nu le mai aduce nimic nou, nu o coreleaza cu nimic, informatia este epuizata energetic, dar ea este in miscare doar prin puterea obisnuintei.Un fel de rutine ale gandurilor.

-Energia este vie, in continua miscare.Cum pot spune ca o informatie, gand, idée, este epuizata energetica?
Pentru tine este epuizata energetica, pentru tine nu mai este utila, nu la modul general.
Un gand care este plin de viata, atrage ganduri similare, se amplifica, si tu te simti imbogatit, simti cum iti vin spontan idei, este starea acea de exaltare in care spui:”Fantastic!Ce idée mi-a venit!”, te bucuri din tot sufletul.Cred ca ai avut trairea aceasta pe care ti-o genereaza o  strafulgerare a unui gand plin de viata.
Din celalat unghi, un gand care pentru tine este epuizat energetic,iti va genera o stare de deznadeje, simti ca te invarti intr-un cerc inchis, ai intors o situatie pe toate partile si nu ai ajuns la nici un rezultat. Si acest gand epuizat energetic va atrage si el ganduri similare care sa iti intareasca convingerea ca nu exista solutii la acea situatie sau solutiile pe care le gasesti nu iti provoaca nici o bucurie in suflet.

-Ce facem cu gandurile epuizate energetic?
Nu poti sa spui, nu ma mai gandesc la asta, sau problema aceasta nu exista pentruca stii ca ea va reveni cu o forta si mai mare alimentata de dorinta ta intensa de a scapa de ea.Ai un gand -el iti genereaza o stare.Fie schimbi starea, fie schimbi gandul.Adica eu gandesc din aceasta perspectiva la situatia X, hai sa schimb perspectiva.O intorc complet, o reformulez complet, ii dau semnificatia diametral opusa.La inceput o sa ti se para ciudat, abstract, complet pe dos,de fapt tu aduci gandul la viata, il umpli cu energia vietii.Reinvii gandul.
De exemplu mie cand mi-au spus ca am o afectiune si aceasta se numeste Adhd si cauzeaza inatentia, am cautat sa vad ce beneficii imi aduce mie aceasta “inatentie”.Am realizat ca eu de fapt constientizez mai multe detalii decat o persoana care se focuseaza in limitele considerate acceptabile pe un subiect, deoarece lucrez cu ambele emisfere cerebrale, multidimensional, am o imagine de ansamblu al unui fenomen, dincolo de perspectiva stricta a emisferei stangi.
Cand mi-au spus ca sunt hiperactiv m-am gandit ce beneficii am eu si cei din jur din hiperactivitate.Si am reformulat:i-am spus energie in miscare.Si am observat ca ea imi permite sa practic cele 3 sporturi simultan, si cei din jurul meu ies din starea de letargie, sunt mai dornici sa intreprinda actiuni, ii indemn fara sa imi propun la actiune.


-Am observat ca multe din expresiile tale au incorporate verbe de miscare, te angreneaza, te stimuleaza.Si inca un aspect vorbesti foarte mult despre ganduri, despre mental.
Eu nu vorbesc despre ganduri, tu percepi in secventa lineara, sau iti concentrezi atentia in secventa lineara.”Acum vorbeste despre ganduri, acum iar despre ganduri…”
Am spus ca simt gandurile, nu doar le constientizez.La inceput atentia imi era concentrata si constientizam fie gandul, fie emotia traita si apoi faceam legatura;”am simtit aceasta si inainte am gandit aceasta”,si astfel trasam constient legatura.Acum percep in acelasi timp, constient gandul si emotia, nu folosesc o analiza bazata pe “apoi”.

-Am inteles ca esti foarte creativ.
Toti suntem foarte creativi, unii dintre noi isi permit aceasta libertate de a isi trai, de a isi manifesta creativitatea, nu si-o autocenzureaza, sau nu lasa sa le fie limitata de cei din jur.
In primul rand este vorba despre cat de liber vrei sa traiesti tu cu tine.Creativitatea vine din aceasta libertate.

-Uneori societatea, mediul in care traim nu ne lasa sa fim atat de liberi pe cat ne dorim.
Eu cred ca de cate ori spui “altcineva in afara mea este responsabil de viata mea”, te amagesti.De cate ori iti repeti ca societatea impune diverse lucruri, te autoingradesti, recunosti puterea societatii asupra ta, de fapt ii dai, ii permiti sa aiba putere asupra ta.Daca tu iti faci darul acesta de a fi liber, de a fi tu asa cum iti doresti sa fii, ce este in jurul tau se va modela pe ceea ce tu esti. Cine stabileste cursul evenimentelor in viata ta? Tu sau societatea? Intelegi ca optiunea este la tine? Tu faci alegerea.

Daca ne referim la libertatea modului in care gandesc, creativitatea vine si din acele asocieri pe care le fac atunci cand mi se spune ca “sar” de la o idée la alta.Eu urmaresc, merg pe firele care fac legatura intre idei, tes si amplific aceste fire.Nu poti fii creativ si sta pe acelasi gand in acelasi timp.Cand stai pe un gand, te fixezi pe el cu indarjire, nu il lasi liber sa zboare, sa se inalte.Tu il tii legat energetic, iar gandul se va epuiza de energie.Este ca si cum stai intr-un avion la sol, motorul este pornit, dar tu nu decolezi.Si cand s-a terminat combustibilul iti doresti sa zbori.
Iti poti concentra atentia pe un gand un timp, cat sa ii dai impulsul sa zboare.Apoi lasa-l liber.Daca tu tot revii asupra lui, il urmaresti, nu il vei lasa sa gaseasca drumurile de lumina catre alte ganduri cu vibratii similare.
Stii cum vad eu gandurile?
Ca niste fluturi luminosi, foarte diafani, care danseaza impreuna.Nu poti lega un fluture cu o sarma ghimpata.Nu numai ca ii ingradesti libertatea, dar ii iei si viata.
Cand comunic in acea retea de lumina cu prietenii mei, lansez un gand, o idée, o intrebare si apoi astept, dar nu din acel punct:”trebuie sa primesc un raspuns, vreau un raspuns acum”, ci din perspectiva:”stiu ca gandul meu se va impleti armonios cu acele vibratii de care eu am nevoie.”
Si o sa observi ca daca ai ferma credinta ca vei primi raspunsul la momentul potrivit pentru tine, asa va si veni.
Nu astepta un anumit raspuns, poti sa pui o intrebare Universului si sa iti imaginezi cum o raza de lumina pleaca de la tine si se impleteste cu altele, se formeaza o retea de lumina.Bucura-te de imaginea pe care o contempli.Si apoi elibereaza aceasta imagine, lasa ca acea retea de lumina sa emane ea catre tine, sa nasca ea raspunsul.Nu ii spui tu cand sa dea nastere, pentruca ai putea sa creezi o nastere prematura.




2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua! Cred ca as avea multe de discutat cu persoana careia i-ati luat interviul si cred ca m-ar putea ajuta foarte mult in domeniul spiritual. Prin urmare, ati putea sa-mi oferiti o modalitate de a lua legatura cu baiatul, va rog?

Toteu spunea...

copiez un fragment de pe acest blog,facand trimitere aici printr-un link.postez acestea pe blogul meu,ca subiect,deoarece gasesc ca parca ar fi cuvintele mele scrise aici. Mersi.

Trimiteți un comentariu