Namaste!

Va invit in spatiul sacru al Esentei noastre Divine



Reguli si modele, partea 2



6.Lipsa de incredere in fortele proprii.
a)”Nu imi cunosc misiunea de viata”.
Echivalent cu “nu stiu care este scopul meu in aceasta viata, de ce am venit pe aceasta planeta.Nu ma regasesc in totalitate in viata prezenta.”
Cred ca la acesta intrebare cheia este sa ne cunoastem, sa devenim constienti de noi insine.Ziua de ieri a facut parte din misiunea noastra de viata, la fel si ziua de astazi. Daca privim acum in prezent ca un observator cum se desfasoara ziua noastra, ce oameni ne ies in cale, ce situatii, ce stari traim, ce gandim, care este piesa care se joaca astazi pe scena vietii noastre, oprindu-ne un moment si trecand din starea de participant la cea de observator, incepem sa intelegem ce resorturi interioare pun in miscare un set de manifestari exterioare. Misiunea de viata se reveleaza pe masura ce ne traim viata constienti de noi insine.Ea contine un set infinit de potentiale de viitor, alegerea potentialului pe care il aduc in manifestare, depinde de ce fac eu acum.Aceste potentiale de viitor se pot transforma in realitate terestra, fara ca eu sa inteleg ce se petrece, si cum se petrece lucrul acesta, sau pot face alegerea constient.Dar pentru aceasta trebuie sa ma cunosc intai pe mine.
Misiunea de viata contine niste faruri calauzitoare, principii, atribute universale,calitati, eu aleg si manifest actiunile terestre corespunzatoare acelor atribute.Le pot identifica prin cei doi atractori astrali:iubirea si frica.
-Care sunt atributele, calitatile pe care doresc sa le manifest acum, in planul terestru? Atributul ma intereseaza, nu o manifestare specifica.Poate fi compasiunea, iertarea, intelepciunea, echilibrul, etc.Fiecare atribut are o paleta de manifestari terestre.Pot manifesta fata de mine compasiunea, nu ma mai judec, critic, ma iert pe mine insami, pot manifesta compasiunea fata de animale, fata de plante, fata de semenii mei, fata de cei batrani, de cei bolnavi, etc.
-Am exemple in viata mea in care am manifestat acel atribut?
-Care sunt atributele pe care le manifest si nu mi le doresc:manie, critica, lipsa de rabdare, ura, invidie, gelozie,etc.Si ele sunt parte din misiune la capitolul transmutare vibrationala.
-Care sunt experientele pe care mi le doresc in viata familiara,profesionala, sociala, si de ce? Care sunt experientele de care ma feresc si de ce?
Toate aceste intrebari ma ajuta pe mine sa ma cunosc si sa imi creez viitorul constient de mine.
Misiunea de viata reprezinta acest ansamblu de potentiale, manifestarea potentialelor constient de mine reprezinta misiune asumata.
Cand afirm ”nu stiu care imi este misiunea”, nu stiu de fapt ce vreau sa creez in viata mea, si este putin probabil ca intreband pe cineva din jurul meu, din exterior, sa imi gasesc si raspunsul.Acea fiinta va citi in campul meu, la acel moment ce potential este mai aproape de manifestare, depinde de mine ce decizii iau concret, tangibil in viata.Daca stiu ca orice creez si manifest, devine misiunea mea, imi acord aceasta libertate de a actiona.

b)”Mi s-a spus ca voi experimenta in viitor etapa X in viata mea.Sau “mi s-a facut urmatoarea predictie de viitor…..”, sau “mi s-a spus ca am in misiunea de viata  de lucrat pe aspectele X,Y,Z
La nivelul chakrelor superioare, incepand cu Steaua Sufletului(chakra 8), sunt gravate niste arhetipuri, niste patternuri, care pot fi vizualizate.Cum le aduc in manifestare, sau in ce masura le aduc in manifestare depinde de mine.
Activitatile terestre, citite in campul energetic sunt probabilitati, si poate fi vizualizata la momentul citirii linia cu cea mai mare probabilitate de intrare in manifestare.Vizualizarea unei linii de viitor ne pune in fata unei alegeri, nu a unei obligativitati.Simt sa urmez acea cale sau nu? Sa intreprind acea actiune sau nu?La fel de importanta ca informatia, este reactia pe care o trezeste in mine.Daca este de acceptare, ma opresc si ma intreb, de ce vreau sa urmez acea linie de viitor, daca este de negare, ma opresc si analizez de ce resping, care este resortul interior, este o frica, este o neincredere? Ce trezeste in mine acea informatie? Misiunea de viata este inscrisa in structura mea energetica, aceasta inseamna ca de pe intreaga planeta eu simt cel mai bine ce reactie imi trezeste acea informatie revelata, si o simt in structura mentala, emotionala si fizica.
c)”Nu imi cunosc ghizii spirituali, Maestrii.”
Suntem obisnuiti in planul terestru cu eticheta acordata de nume.Proba, testul de credinta este sa actionam stiind ca acesti ghizi exista si ne sustin.Cunoasterea numelor nu este cheia comunicarii, cheia este in dorinta, in fermitatea convingerii ca suntem calauziti permanent.Chiar daca cunosc numele ghidului si nu am incredere ca pot comunica cu el, informatia nu imi este de nici un folos.Dar daca am incredere ca pot comunica cu ei, numele chiar nu imi este necesar.In momentul in care eu cer Universului o informatie, raspunsul vine la mine, nu numele rostit al ghidului imi genereaza informatia ci increderea ca eu primesc acea informatie.Numele ramane o cheie vibrationala, dar daca nu este dublata de increderea in comunicare, este inutila.
Deci nu cunosc numele ghizilor mei, dar simt, cunosc, cu ce entitati rezonez.Ce entitate as alege eu sa imi fie ghid? Si daca privesc apoi, citesc, ma informez, acea entitate, ce Arhetip reprezinta, ce calitati sunt continute sub acel nume? Este reprezentantul Puritatii Divine, al Iubirii altruiste, al Intelepciunii, al Curajului, inteleg care sunt vibratiile pe care doresc eu sa la aduc in viata mea, de fapt.Pot cere oricarei entitati vibrationale din acest Unives sa ma calauzeasca si o va face.Dincolo de cerere exista insa si aspectul-ce fac aici in planul terestru cu ceea ce am primit.

“Nu stiu sa comunic constient cu ei.”
Noi comunicam permanent, pentruca suntem fragmente din acelasi ansamblu, insa fie nu avem incredere in ceea ce primim, fie avem asteptari de la cum ar trebui sa se desfasoare comunicarea.
Ca sa pot constientiza un contact, eu ca fiinta pot sa intreprind ceva, o actiune terestra care sa fie manifestarea dorintei mele.Nu este suficient doar sa imi doresc sa comunic constient.Si nu pot sa amplific ceva intr-o zona in care nu exista nici o actiune ci doar resemnare.
Care sunt actiunile terestre care tin de mine? Pot sa pun o intrebare si sa fiu atenta si prezenta pentru a identifica raspunsul prin oamenii din jur, printr-o carte(imi gasesc raspunsul intr-un paragraf citit), prin vise. In multe situatii oferim noi raspunsuri la intrebarile puse de prieteni, cunoscuti, fara sa realizam ca in acel moment suntem in contact cu Sinele lor Superior sau ghizii lor, si aceste mesaje sunt detectabile prin absenta criticii, prin absenta limitarilor.Uneori simtim ca acel mesaj vine parca de dincolo de noi si spunem:”nu stiu de ce am simtit nevoia sa te sun astazi, nu stiu de ce am vrut sa iti spun asta, nu stiu de ce simt sa iti recomand aceasta carte sau curs,…etc.”Este dincolo de mintea mea constienta.Este un impuls, un imbold pe care il urmam, fara sa ezitam, fara sa ne intrebam in acele momente”de unde vine, care este scopul”, acelea sunt momentele in care ne-am lasat calauziti si am actionat, am adus acea energie prin noi in planul terestru.
Asteptarile creaza o mare bariera.Am vazut la alte persoane, am citit, imi inchipui, imi creionez, cum ar trebui sa decurga o comunicare.Si daca nu se intampla asa, decid ca nu am forma de comunicare, cand de fapt nu am incredere in autenticitatea mea.Ceea ce am vazut sau invatat, nu sunt singurele forme posibile,nu trebuie sa le consider cadre limitative, ele imi dau posibilitatea sa imi descopar propria forma de comunicare,

d)“Nu am initierile necesare, nu mi-am gasit Maestrul, nu am fost in locul sacru X.”

Cu alte cuvinte nu ma simt pregatit.
A avea incredere in mine nu poate fi generat de un factor extern.Factorul extern poate trezi sau amplifica pe moment aceasta incredere, dupa care ceea ce ramane este ceea ce eu fac cu mine zilnic.Rezistentele interioare, framantarile, autocunoasterea, cautarile, sunt proprii.
In alta ordine de idei, pot audia nenumarate conferinte, calatori in multe locuri sacre, pot primi informatia din multiple surse, daca nu utilizez acele informatii aici, in planul terestru, ele raman doar energii mental-emotionale, care vor astepta alta cale, prin alta fiinta sau prin mine in alta etapa a vietii, prin care sa se manifeste aici.Este important sa imi largesc campul de cunoastere, de perceptie, dar la fel de important este sa folosesc ceea ce am dobandit, pe aceasta planeta, in aceasta viata.
Uneori afirmam “inca nu ma simt pregatit”, exprimand o teama, si teama aceasta este creata de asteptarile noastre fata de noi.Ce inseamna, cum definim nivelul de pregatire? Cand ne-am nascut daruiam neconditionat, iubirea curgea liber prin noi.Pe masura ce apar asteptarile in viata noastra proiectate de cei din jur, insusite si amplificate de noi, apare si teama.
Sunt suficient de pregatit sa spun un cuvant bun cuiva, un zambet, sa dau  un sfat absolut dezinteresat, sa fac o rugaciune, sa admir o floare, un peisaj? Pe orice nivel vibrational ma situez, exista ceva care pot darui..Normal ca daca imi doresc sa daruiesc vibratii vindecatoare la o masa de indivizi, poate sa nu fie posbil.Aici intervine in ecuatie si realismul pentruca la celalat capat al scalei ne asteapta orgoliul spiritual sau falsele proiectii.Dar poate pot darui prin campul meu energetic vibratii vindecatoare unei plante, unui animal, unei singure fiinte.Exista uneori o selectie pe care o facem in manifestarile noastre, trecand cu vederea ceea ce daruim neconditionat in interactiunile zilnice,spunand sunt acte mici acestea de daruire,fixandu-ne atentia si amplificand in schimb asteptarile.

1 comentarii:

arhiva spunea...

... si cum gestionezi situatia in care, desi recunosti constient o legatura karmica ( prin vis, gand, intalnire, privire, marturisire, etc ) totusi persoana in cauza nu reactioneaza ???

Trimiteți un comentariu