Namaste!

Va invit in spatiul sacru al Esentei noastre Divine



Intalnirea cu un copil indigo.Partea III



-Inteleg ca nu vrei sa fii perceput sau catalogat ca fiind un copil indigo, sau special si nici nu vorbesti in termeni generali despre copii indigo sau copii de cristal.De ce?

Cand oamenii din jur spun ca eu sau altcineva este un copil indigo, sau cristal, sau stelar, proiecteaza de cele mai multe ori asupra lui niste asteptari.Ca eu sa pot face o incadrare intr-o categorie trebuie sa am categoria acea definita, niste criterii de departajare.Eu cunosc din ceea ce am citit ca un copil indigo trebuie sa manifeste niste caracteristici, si automat astept de la cel pe care l-am incadrat in categorie manifestarea specifica. Deci cand iti asumi integrarea intr-o categorie definita vor apare si asteptarile in ceea ce priveste rezultatele tale.
De exemplu cand am citit si am intrat eu insami in reteaua acea de lumina indigo,in care nu pot spune ca biologic sunt numai copii, nu am de unde sa stiu aceasta, pe multi dintre ei nu ii cunosc fizic, deci la inceput, primul meu gand a fost ca si parintii mei sa afle.Le-am dat sa citeasca, am mers impreuna la diversi vindecatori care le spuneau –copilul vostru este indigo.Si am schimbat o incadrare-cea de copil dificil, cu alta, cea de copil special.Parintii mei discutau, incepeau sa isi puna intrebari,”dar poate nu e bolnav poate e special”, parca puneau semnul egal intre cele doua.A doua etapa a fost in care ma intrebau daca sunt special ce pot face special, pot vorbi cu rudele decedate, pot sa citesc gandurile.Intrebari de genul acesta.Si mi-am dat seama ca si daca am schimbat o categorie de asteptari cu alta, in esenta tot asteptari sunt.Apoi se tot intrebau ce trebuie sa faca cu mine asa special fiind, citeau si veneau cu metode de respiratie, de meditatie, fiecare vindecator la care mergeam propunea o cale de lucru cu mine.Acum nu mai mergeam de la un doctor la altul ci de la un vindecator la altul.Si eu, tot ceea ce imi doream era sa fiu lasat liber, sa imi aleg eu, atunci cand simt ca a venit timpul.Nu am putut sa inteleg niciodata  graba aceasta, cred ca ea este generata de frica, de idea-avem o situatie si trebuie sa o controlam.

-Pana la urma aceste asteptari nu sunt ale tale sunt a celor din jur.
Am inteles aceasta dar acest nucleu de asteptari pune presiune asupra ta si in final conteaza mai putin  daca cei din jur proiecteaza asupra ta imaginea ca esti bolnav sau ca esti special, ei parca refuza sa te vada pe tine dincolo de eticheta pe care ti-au atribuit-o.

-Din perspectiva de parinte, tot ceea ce tu observi este o forma de manifestare a iubirii, a grijii, a dorintei pentruca sa ii fie bine copilului.
Da, asa este, depinde cu ce vine amestecata aceasta grija.Poti sa iti doresti sa ii fie bine apreciind si fiind impacata cu felul in care este copilul tau acum, sau cu frica ca el nu este bine si ca tu trebuie sa faci ceva sa indrepti situatia.

-Cum am putea defini atunci dintr-o perspectiva mult mai larga noile generatii?
Exact asa, daca tot iti doresti sa definesti, noile generatii.

-Pot sa spun si copii schimbarii, sau copii spiritualizati?
Cu cat definitia ta este mai larga, cu mai putine directii de actiune in ea, cu atat lasi fiintelor din acea categorie o paleta mai larga de optiuni de manifestare.
In final, atunci cand incadrezi intr-o categorie pe cineva depinde foarte mult de ceea ce tu percepi cand faci incadrarea.Eticheta este neutra, valentele acordate depind de tine.Poti sa folosesti o eticheta de tipul copii schimbarii, fie pentru a a descoperi ca si tu esti exact ca cei care au venit ca si oglinzi, fie poti sa percepi separarea, si sa maresti distanta, la modul ”ei pot aduce schimbarea, pentruca ei sunt speciali”.Si in acel moment te-ai situat in afara categoriei.Tu poti sa aduci schimbarea in aceeiasi masura ca si cel pe care il observi ca fiind un copil al schimbarii.Tu alegi daca te plasezi in aceeiasi categorie sau in afara ei.

-Si aceasta face diferenta intre o fiinta care studiaza fenomenul indigo sau cristal si o fiinta care este parte din acest fenomen?
Cand spui fenomen eu simt ca ne scoti  ceva in afara normalitatii si inteleg ca aspiratia este ca ceea ce reprezentam noi sa devina normalitate.Apoi, nu exista diferente dacat daca tu vrei sa percepi diferentele.Poti sa percepi diferente, sau asemanari.Sa spunem ca gradul de individualizare consta in curajul, in dorinta fiecarei persoane de a se manifesta liber, de a fi el insusi.
Acum, daca vezi aceasta in cineva, intr-o alta persoana, depinde doar de tine ce faci cu aceasta constientizare, cu mesajul pe care ti-l transmite Universul.Fie alegi  sa fii tu insati, fie iti refuzi aceasta afirmand:”ei o pot face, ei sunt indigo”, si ti-ai negat dreptul de a avea putere asupra propriei vieti.
Copii, toti copii, vin sa arate celor care se deschid, care vor sa primeasca mesajul, calea libertatii, libertatea de a iubi, de a se juca, de a trai.

-Dar dintre toti acesti copii doar unii pot explica constient?
Sa spunem ca unii pot explica mai pe intelesul adultilor.Si explica adultilor sa fie atenti la toti copii nu numai la ei.Daca iei fiecare copil de pe planeta si il intrebi ce ii place sa faca, ce il bucura, o sa simti in acele momente energia libertatii.
Diferentele de mesaj constau nu numai in ceea ce transmit copii, ci si in ceea ce receptioneaza adultii.Cand spui:”comunic cu un copil indigo”, din start tu adultul, te-ai eliberat de asteptarea:”este doar un copil nu stie el ce sa imi spuna mie”. tu prin deschiderea orizontului tau permiti copilului sa transmita mesajul optim pentru tine.
Daca tu pleci din start de la premiza, adult- copil, eu stiu-el este doar un copil, nu are ce sa ma invete, nu il lasi pe copil sa te invete.In cazul copiilor schimbarii, adultii nu mai blocheaza prin conceptia lor de superioritate.Uneori insa se intampla altceva, se schimba rolurile, adultul se situeaza pe pozitia-copilul indigo stie mai bine ca mine, are raspunsul la toate problemele mele, eu sunt cel care nu stiu.
Si eu cred cu fermitate ca libertatea inseamna sa percepi poziti egale, invatare de ambele parti.Atunci cand spui altcuiva:”tu ai raspunsurile la intrebarile mele”, iti cedezi, predai libertatea, si nici un copil indigo sau al schimbarii sau cum vrei sa il numesti, nu va accepta ca sa fie el cel care preia unui semen, puterea de a decide.
Noi venim, si ma refer aici la toti copii, si lasam sa se transmita niste mesaje prin noi, fara a face nimic pentru aceasta.Daca este cazul un copil transmite un mesaj particular, unei anumite persoane la un anumit moment, sau vorbeste in linii generale.In ambele cazuri o face fara sa urmareasca un anumit rezultat, procesul este spontan.Spontaneitatea tine tot de libertate.Eu stiu ca atunci cand discut cu cineva si las discutia sa curga, si eu si interlocutorul meu primim exact ceea ce avem nevoie.

-Din ceea ce am observat eu si in cazul copiilor noilor generatii, paleta de manifestari este foarte larga:unii emit energie fara sa fie nevoie de cuvinte altii transmit prin cuvinte.Si acestia din urma se impart in mai multe subcategorii.
Da, sa spunem ca sunt diverse aptitudini.Mesagerii sunt cei care primesc spontan, fara sa transmita ei intrebari catre lumea Spiritelor.Ei sunt doar deschisi si incredintati ca ceea ce vine prin ei, este acel ceva de care este nevoie.
Releele de transmisie cum imi place mie sa ii denumesc, sunt cei care fac un contact pe baza unui procedeu pe care ei l-au invatat, ajung intr-un anumit loc din lumea spiritelor  si contacteaza un anumit grup de entitati, de obicei cele care i-au invatat sa faca contactul, si apoi comunica cu acestea.

-Ce diferente exista in termeni de energii aduse in planul terestru?
Mintea umana detecteaza mai usor diferentele, probabil vine din cum te educa societatea, sa privesti diferentele.Eu pot sa explic din punct de vedere al asemanarilor:
-in ambele cazuri este vorba de contactul cu o forma de constiinta extinsa, pe care poti sa o denumesti asa cum esti tu obisnuita.
-mesagerii sunt foarte flexibili, ei aduc mesaje din diverse locuri din lumea spiritelor, in termeni generali, care ofera raspunsuri unui grup extins de fiinte.Fiecare daca este deschis si atent va descoperi un mesaj personal, in acel cadru general.
Releele de transmisie ofera raspunsuri cu un grad mare de exactitate la o problema strict personala, acolo exista un grad mare de detaliere.Impreuna se completeaza.
Te rog sa privesti un mesaj, sau un raspuns, dincolo de cuvinte, sa il privesti ca pe un buchet de energii.De exemplu poti sa primesti un buchet de flori, imens, si cand le privesti te bucuri de frumusetea lor in ansamblu, si s-ar putea ca atentia ta sa se fixeze pe o anumita floare, sau poti sa primesti o singura floare si te bucuri intens de frumusetea acesteia.Daca primesti o floare sau un buchet, depinde de ceea ce ai tu nevoie in acel moment.

-Dar noi trebuie sa cerem ca sa primim asa am fost invatati.
La fel, depinde din ce punct ceri:de separare sau de constientizare a faptului ca raspunsul este in tine si de fapt iti dai voie sa il constientizezi.
Buchetele acestea de energii, mesaje raspunsuri, vin in permanenta, doar ca noi alegem sa le observam numai pe unele.Universul transmite nu numai prin mediumi sau mesageri, doar ca atentia umana este selectiva.Si in prezenta unui medium, de fapt noi ne dam voie sa fim deschsi, receptivi, si ferm incredintati ca vom primi un raspuns.

-Deci eu constientizez ceea ce primesc in masura in care imi dau voie sa fac aceasta?
Da, exact.Tu nu esti tot un spirit? De ce crezi ca alt spirit incarnat comunica mai bine decat tine, in ceea ce te priveste pe tine? Fii intai tu incredintata ca o poti face, pentruca altfel vei tot intalni persoane care si ele cauta la altcineva raspunsul, intri intr-un cerc de “cautatori”.Nu este nimic gresit in a cauta, depinde unde cauti raspunsul.Daca stii ca raspunsul este in tine, vor apare si acele oglinzi care sa te  ajute sa il percepi mai clar, si vin ele singure inspre tine nu trebuie sa alergi tu dupa ele.Daca iti pui increderea si speranta in alte persoane, vor veni in jurul tau si altii care sa iti exemplifice clar cum sunt intr-o bulca eterna de cautare si cred ca isi erodeaza singuri increderea in ei.Cel care cauta este si cel care detine raspunsul in forma cea mai clara, ceilalti sunt doar translatori, actioneaza ca si relee intre fiinta si raspuns, si uneori aceste relee adauga la raspunsul tau si propria lor interpretare.Aceasta este opinia mea:calea cea mai simpla, este calea mea,este increderea in mine, de cate ori caut in alta parte complic o situatie care era miraculoasa in simplitatea ei.
-Uneori societatea, cei din jur, vin si submineaza increderea fiintei in ea insasi, si aceasta plecand de la modelele educationale, religioase, de tot felul.
Numai atat timp cat tu permiti acesta, cand ai constientizat ca tu lasi acesta sa se intample,  tu numai esti victima societatii, esti cel care a luat decizia de a experimenta acesta.Si tot tu decizi daca vrei sa schimbi acesta experimentare.









1 comentarii:

Unknown spunea...

Total adevarat! Caut un grup de oameni asemenea mie.

Trimiteți un comentariu